📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 19:40
Megatrans666 napisał/a:
Śmieszne ale na pewno już było🙂zaraz jakiś dziad to zrzuci🙂
to sadol czy jakis kwejk? My tu chcemy mięsa, krwi i cierpienia, a nie zabawnych pedałów w rurkach, żuli i kreskówek gimnazjalnych
Schody, schody, schooody, jak w hotelu de Paris. Są niezbędne, zbędne, lub uczące..
encoder178 napisał/a:
to sadol czy jakis kwejk? My tu chcemy mięsa, krwi i cierpienia, a nie zabawnych pedałów w rurkach, żuli i kreskówek gimnazjalnych
Nie zesraj się. Materiał nie jest zły. Jak Sadistic nie zmieni polityki to maks za 3 lata będzie się zawijał, już ledwo przędzie
Kurwa zajebiste.I pełna kulturka👀😁
pikabu napisał/a:
Wina deskorolkarzy 😂
Wydaje mi się, że to jednak nie deskorolkarze dali im te wina, którymi sie zaprawili
RobDeMay napisał/a:
Nie zesraj się. Materiał nie jest zły. Jak Sadistic nie zmieni polityki to maks za 3 lata będzie się zawijał, już ledwo przędzie
a ty co? ekspert od przyszłości portali z treściami sadystycznymi ?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów