Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
mam nadzieje że ukraina dostanie po dupie ... za te wszystkie Polskie dzieci które patroszyli , nabijali na płoty , łamali na żywca kończyny , rozcinali kobiety wszystkim co wpadło im w ręce .... itd... Walić ukraine niemców i żydów .... gdyby nie rosją + dostawy sprzętu od innych krajów polacy zostali by wytępieni .... nie jestem za rosją ale wole jak jest niż znowu patrzeć na mordowanie dzieci i kobiet
Jeden nie lubi Ukraińców, drugi Ruskich. Tak naprawdę oba te narody są siebie warte i oba urządzały sobie zawody w tępieniu Polaków . Lepiej strzelać do jednych i drugich a potem pytać z pod jakiej są flagi. Dla każdego coś miłego. Konflikt w Donbasie przyjemnie się ogląda bo nie ma tego pierdolonego allachowania to raz, a dwa to to że wschodnia swołocz zaczęła się nawzajem zwalczać. Dla nas to win-win sytuacja i tak.
Dodam, że mieszkam ponad 170 km od granicy..
A co z 10 x większa ilością dzieciaków pomordowanych przez ruskich, jak zwykle zapomniane. Moja prababcia pozostawiła dwie małe siostrzyczki i ojca gdzieś w Kazachstanie, patrzyła na kilkutygodniową agonie z głodu i mrozu.
Wiec chuj wam w dupę jak chcecie być sprawiedliwi to jechać po obu stronach jednakowo, chociaż zaczynać od kacapów bo oni maja wielokrotność ofiar ukraińców.
Można strzelać z PPK do siły żywej jak najbardziej. Używa się wtedy innych głowic.
Z PPK się nie strzela. Może od tego zacznijmy jak już chcesz robić za guru w tym temacie. Nie używa się głowic, bo głowic się nie zamienia. Musisz mieć cały, odłamkowo-burzący. Sam to ty se możesz nos wsadzić i powąchać. PPK ma napęd jaki?
Nie wiem kto kiedy ciebie uczył czego. Ale to ma sens tylko wtedy, kiedy siła żywa siedzi w jakimś budynku. A tu nie siedzi, kolejny przykład na spierdolenie umysłowe banderowców. Jebło? No i co z tego.
I znowu to samo biadolenie (nie ukrywam całkiem słuszne) o polskich dzieciach zabitych przez UPA.
A co z 10 x większa ilością dzieciaków pomordowanych przez ruskich, jak zwykle zapomniane. Moja prababcia pozostawiła dwie małe siostrzyczki i ojca gdzieś w Kazachstanie, patrzyła na kilkutygodniową agonie z głodu i mrozu.
Wiec chuj wam w dupę jak chcecie być sprawiedliwi to jechać po obu stronach jednakowo, chociaż zaczynać od kacapów bo oni maja wielokrotność ofiar ukraińców.
Ale babcia miała co żreć? Dziwne.
Bufor. Chyba bufon?
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów