Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dobra o co tu chodzi, obejrzałem trzy razy, kto tu oszukał przeznaczenie? Młody miał zginąć przez morderczy ciągnik a zabiło go gówno z dachu czy jak?
To wydarzenie jest tak jakby przeznaczeniem tego człowieka by tak zginąć, to zdarzenie które spowodowało jego śmierć przez co nie żyje (o ile zginął) jest tak mało prawdopodobna że można stwierdzić że to było jego przeznaczenie. Oszukałby przeznaczenie, gdyby to coś spadło obok niego. Gdyby niewiele brakowało aby zginął wtedy można powiedzieć że oszukał przeznaczenie. A autor to łeb.
To wydarzenie jest tak jakby przeznaczeniem tego człowieka by tak zginąć, to zdarzenie które spowodowało jego śmierć przez co nie żyje (o ile zginął) jest tak mało prawdopodobna że można stwierdzić że to było jego przeznaczenie. Oszukałby przeznaczenie, gdyby to coś spadło obok niego. Gdyby niewiele brakowało aby zginął wtedy można powiedzieć że oszukał przeznaczenie. A autor to łeb.
Moje pytanie to sarkazm, wiem że autor to łeb i jeszcze potwierdził to komentarzem.
Też kiedyś oszukałem przeznaczenie. Nie ohajtałem się z Eweliną
Ewelinie nie udało się oszukać przeznaczenia.
Przestałem tu pisać komentarze, bo admin jest jebanym gównem, który kasuje komentarze bez powodu, daje warny za rzekome reklamowanie innych serwisów, nie daje warnów za jawne reklamowanie, a do tego jest zwykłym śmieciem, no ale ten film jest tak zacny, że aż muszę się pochwalić, że rozważam danie piwa.
Lubisz życie na krawędzi, podziwiam
Nie czaisz kontekstu oszukać przeznaczenie łbie. Przecież oberwał...
Może wcześniej uniknął śmierci i teraz śmierć przyszła po niego.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów