📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
T3RMINATOR napisał/a:
Ślepy jesteś? To baba z chustą na głowie.
ale baba z chustą na głowie nie zginęła? nie przejechało jej?
Halman napisał/a:
ale baba z chustą na głowie nie zginęła? nie przejechało jej?
Odpowiedź masz w filmie. Coś jeszcze?
T3RMINATOR napisał/a:
Odpowiedź masz w filmie. Coś jeszcze?
czy bóg wszechmocny może stworzyć kamień którego nie może podnieść?
Halman napisał/a:
czy bóg wszechmocny może stworzyć kamień którego nie może podnieść?
Tutaj występuje błąd logiczny. Bóg „nie może” stworzyć kamienia, którego nie mógłby potem podnieść, nie dlatego, że nie jest wszechmocny, a dlatego, że taka czynność z definicji nie może zaistnieć. Nie można móc i nie móc czegoś zrobić jednocześnie
T3RMINATOR, te procesorki w terminatorkach to jakaś tania chińszczyzna... Jeśli potrafi zrobić w swej wszechmocy taki kamień którego nie podniesie to go nie podniesie bo blokuje swoją wszechmocą własną wszechmoc.
Halman napisał/a:
, te procesorki w terminatorkach to jakaś tania chińszczyzna... Jeśli potrafi zrobić w swej wszechmocy taki kamień którego nie podniesie to go nie podniesie bo blokuje swoją wszechmocą własną wszechmoc.
Za to twój procek ulepili z gówna w szałasie w Kongo. Widziałeś kiedyś silnego słabeusza?
T3RMINATOR napisał/a:
Za to twój procek ulepili z gówna w szałasie w Kongo. Widziałeś kiedyś silnego słabeusza?
w ILLIAC skynetowy misiaczku a co do reszty to oczywiście ze tak; osobnik najsilniejszy wśród słabych.
Tak, to jest jak się jedzie na pałę bo JA MAM KURAWA PIERWSZEŃSTWO... A ja pierdole to pierwszeństwo wolę też się upewnić czy jakiś pierdolnięty nie jedzie i nie mam czasu spędzić pół dnia na spisywaniu protokołów i innych czynności tylko dla tego że kurwa ja błędu nie popełniłem tylko ONO popełniło.
Czas droższy od pieniędzy.
Czas droższy od pieniędzy.
Oszukać przeznaczenie by było jakby ją jakaś motopizda jebnęła. Nie używaj tytułów jak nie znasz ich znaczenia
Chuj tam ze starą ale ta w niebieskich spodniach fajna dupa
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów