18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft (6) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 48 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 3 minuty temu
Oszukać przeznaczenie
MASS90 • 2022-04-25, 12:41
Onboard z wypadku załogi Słobodzian/Paradzisz. 50. Rajd Świdnicki-KRAUSE

Halman napisał/a:

nie chcę być upierdliwy; no i...?
wypadek jakich pełno na rajdach

No może to nie tak dobry materiał jak ten z rajdu Śląska który był na hardzie. Takich wypadków było kilka, na pewno nie ma ich pełno jak piszesz.
Zgłoś
PanKukuruźnik82 2022-04-25, 12:51
Ale przyKubicował ! Zbroja osrana na bank
Zgłoś
Don_Max 2022-04-25, 13:05
Prawie byłby materiał na harda , ależ niedosyt! łeb by mu wybuchł od tej rurki
Zgłoś
Halman 2022-04-25, 13:51
MASS90, hehe.. usunąłem komentarz bo pomyślałem że trochę za ostro i co mi do tego ale sam sobie go wkleiłeś... no to już twoja wiola...
Zgłoś
MASS90 2022-04-25, 14:10
Halman napisał/a:

, hehe.. usunąłem komentarz bo pomyślałem że trochę za ostro i co mi do tego ale sam sobie go wkleiłeś... no to już twoja wiola...

Sam się wkleił automatycznie bo widocznie w tym samym momencie Tobie odpowiadałem jak usuwałeś post. Z resztą nie ważne
Zgłoś
Halman 2022-04-25, 14:21 4
MASS90 napisał/a:

Z resztą nie ważne

Zgłoś
LuckY102 2022-04-25, 18:07 3
Podrzuci ktoś link lub nazwę do filmu z rajdu Śląsk ? Bo nie mogę znaleźć.
Zgłoś
C................n 2022-04-25, 19:07
Jeśli organizator pozwolił na takie warunki trasy, to ja nie chcę wiedzieć, ile centymetrów w obwodzie ma prącie nekrofila.
Zgłoś
MASS90 2022-04-25, 19:45 5
LuckY102 napisał/a:

Podrzuci ktoś link lub nazwę do filmu z rajdu Śląsk ? Bo nie mogę znaleźć.

Nie znajdziesz. Był temat na hardzie ale zaczeli w komentarzach straszyć policją i usuneli.
Zgłoś
LeonZawodowiec90 2022-04-25, 19:54 2
obejrzał by czlowiek ten wypadek ze slunska
Zgłoś
djpyza 2022-04-25, 22:56
hej chłopaki mam pytanie też wam lewa słuchawka chujowo działa ? ^^^^ tylko prawa tak wyje !
Zgłoś
Krak 2022-04-26, 10:53
Qurwa, korepetycje z matematyki (wektory czy coś) w pędzącym aucie
Zgłoś
gibki_bolo 2022-04-26, 12:24
Ma ktoś jeszcze dostęp albo linka do materiału z Rajdu Śląska gdzie zmarła pilotka bo pousuwane
Zgłoś
Polaczekx21 2022-04-26, 15:33
Ma ktoś filmik do Rajdu Ślaska i podesłałby na priv albo coś?
Zgłoś
Efferus 2022-04-26, 20:56
kurcze jakaś reaktywacja rajdu śląska?
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów