18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (2) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 11 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 16:26
Oszukany
b................2 • 2017-07-27, 11:05
Chłopak chciał mieć umięśnione ciało. Znalazł "kołcza dietetyka", który przekonał go, że najpierw musi przytyć ostro, a potem rzeźbić sylwetkę. Nie powiedziałby mu chyba albo nawet nie poprawiał, że nie chodzi o masę tłuszczową i że dieta w celu nabrania masy jest inna niż ta, aby zostać zwykłą ulaną kurwą. Koleś oczywiście nic nie wiedział, uwierzył trenerowi i zaczął tyć, nawet dumnie dokumentować zmiany. Po wrzuceniu tego zestawienia skasował bloga, pojawiła się tylko informacja, że pozywa trenera i jego firmę za brak obiecanych efektów. Obiecano mu wymarzoną sylwetkę w trzy miesiące po nabraniu masy, podobno od roku nie może zrzucić kilogramów i wygląda tak jak na ostatnim zdjęciu.

Uważajcie na tych weekendowych dietetyków po dwutygodniowych kursach, ale przede wszystkim - myślcie!
Zgłoś
bloodwar 2017-07-27, 20:44 1
Kutas mu na pewno nie urósł od porad tego kałcza

"Multikulturowość jest dobra!" - Elin Krantz
Zgłoś
KillerLaugh 2017-07-27, 21:20 3
Na miejscu "Kelvina Kleina" pozwałbym grubasa za antyreklamę bielizny.
Zgłoś
korowiow777 2017-07-27, 21:30 1
kurwa a ja myślałem że celulit mają tylko dziewuchy.

zmarnowałem 22 znaki
Zgłoś
Arathnmor 2017-07-27, 21:36 2
Wiadro amfy i w miesiąc zgubi. O ile się nie przekręci

"Uczeni wyliczyli, że jest tylko jedna szansa na milion, by zaistniało coś tak całkowicie absurdalnego. Jednak magowie obliczyli, że szanse jedna na milion sprawdzają się w dziewięciu przypadkach na dziesięć." T. Pratchett
Zgłoś
BrianGriffin 2017-07-27, 21:37 1
Fat people are not really people

Antynatalizm - szanuję.
Zgłoś
S................k 2017-07-27, 21:46 1
Coś tam z mięsa na pewno mu urosło, szkoda tylko, że nie zauważy tego przez te góry tłuszczu.
Zgłoś
Lumpy1 2017-07-27, 22:03 2
Typowy rusek w gaciach z Aliexpress

tnij.org/freee50
POKER TO NIE HAZARD I CHUJ!!
Zgłoś
Manowarrior 2017-07-27, 22:05 1
Pewnie wziął dietę od cygana2703
Zgłoś
SirMajkel 2017-07-27, 22:14 3
prawdą jest, że trenerów jest jak psów a w sród nich może 30% wie o co chodzi. Większość trenerów, których ja znam to mają filozofie, że jak nie idzie to trzeba dorzucić więcej towaru i tyle na szczęście jest też grono pasjonatów co wiedzą co i jak, ale chciałbym też zwrócić uwagę na przeciętnego klienta, który w końcu wziął się za siebie, albo po prostu żona mu kazała i przychodzi taki gamoń... to za ciężkie, to ćwiczenie mu się nie chce, tamto to go boli a tamto to niewygodne, dieta to zje przykazany posiłek raz, albo dwa dziennie a wieczorem i tak opierdzieli kebsa i browara a potem pretensje ma, że gdzie te efekty.

już raz mnie zaprosili.
Zgłoś
PhantomMask 2017-07-27, 22:24 9
Ale co się nawpierdalał to jego
Zgłoś
ivers 2017-07-27, 22:43 1
Niespełnione marzenia tatusiów, a dla dzieci pozbawienie ich dzieciństwa i kalectwo ...
Zgłoś
RedIsGood 2017-07-27, 23:16 1
Tak bardzo mi przykro, że pan się roztył...

Jezus był lewakiem.
Zgłoś
Organista 2017-07-27, 23:36 1
Ma podobno też udziały w Amber Gold
Zgłoś
okrutnyCham 2017-07-28, 0:02 1
pierdolony nieudacznik, nazrec sie, lezec na wyrze i wina obarczac wszystkich wokolo. nawet jak smiec jebany wygra to i tak wszystko przezre i przesra

zabić kurwa wszystkich zapierdolić
Zgłoś
DużaPatelnia 2017-07-28, 0:08 1
To jest rusek?Czy jakiś Ukrainiec?Bo jak rusek, to może ten ze StopCham! On też taki pulpet jest i twarz bardzo podobna
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów