📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
W dzisiejszych czasach metody manipulacji i przeklamania sa coraz powrzechniejsze i latwiejsze przez co musimy bardziej używać mozgu ocenic prawde od fałszu ale nie stety, ldzie sa coraz wiekszymi pustakami egzystujacy bez jakiejkolwiek potrzeby myslenia a swoj but okreslaja jako istnieje to mi sie nalezy a istnieje po to zeby mi sie nalezalo.
taka refleksja mnie naszla...
taka refleksja mnie naszla...
kucma19 napisał/a:
W dzisiejszych czasach metody manipulacji i przeklamania sa coraz powrzechniejsze i latwiejsze przez co musimy bardziej używać mozgu ocenic prawde od fałszu
Słusznie waćpan prawisz. Tyle, że i tak znajdzie się pierdylion ludzi, który uwierzą w sekcję ufoludka, bazy na księżycu oraz "strzały" na słynnym filmiku :/
"Jestem głosem, który powtarza ci, że jesteś nikim"
stefan86 napisał/a:
Powiedziałbyś, że to fotomontaż?
A powiedziałbym, koleś wytwarza jakąś dziwną łunę/aurę jak wychodzi i wchodzi do samochodu.
stefan86 napisał/a:
Powiedziałbyś, że to fotomontaż?
A wiesz w ogóle co to jest fotomontaż? Gdyby to był pojedynczy obraz, jedno zdjęcie lub coś w tym stylu, ale przerobione, można by mówić o fotomontażu.
Życie jest sadistic.
Nie da sie zrobić takiego efektu na tak małym Green Screenie jak widać na dole po prawej i jeszcze pofalowanym jak firana.
"Powiedziałbyś, że to fotomontaż?"
prawdę mówiąc to po tym co przed chwilą obejrzałem to powiedziałbym, że tak
prawdę mówiąc to po tym co przed chwilą obejrzałem to powiedziałbym, że tak
Fake, od razu widać.
kucma19 napisał/a:
ldzie sa coraz wiekszymi pustakami egzystujacy bez jakiejkolwiek potrzeby myslenia a swoj but okreslaja jako istnieje to mi sie nalezy a istnieje po to zeby mi sie nalezalo.
Nie znam nikogo, kto określałby tak swoje obuwie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów