📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:42
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-16, 22:22
🔥
Dwa cwaniaki
- teraz popularne
🔥
Friendly fire (dzik na strzelnicy)
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
@up a czy Ty geniuszu nie pomyślałeś że to celowe? Nawet powiedzenia "Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki" nie słyszałeś ?
Toć teraz w Polsce ruch nacjonalistyczny silniejszy niż w NSDAP. Dokąd ten kraj zmierza... w rządzie debile, opozycja debile.
czekamy na komisję śledczą ds spalonej tęczy... jedno jest pewne to nie był zamach a wypadek ...
huehuehue
huehuehue
Mam nadzieję że to organizatorów marszu skasują za naprawę tej tęczy:D
Takie ku*wa wielkie oburzenie bo spalili pedalską tęcze. Ale jak Urban spalił szalik z godłem Polski nikt się nie oburzył
Postawić tam krzyż, to tęcza nie przejdzie:)
Temat na kolejne 3 miesiace - pedalska tecza splonela, trzeba powolac specjalna komisje, zebrac datki itd i kolejne pieniadze w bloto, co za kraj lewackie kurwiszony
Zarammoth napisał/a:
Na chuj flaga węgierska?
Proszę bardzo kretynie...
Polak, Węgier, dwa bratanki, i do szabli, i do szklanki
Węgrzy zajmowali szczególne miejsce w opiniach Polaków. Sympatia ta opierała się na głębokim przekonaniu Polaków o podobieństwie charakterów narodowych polskiego i węgierskiego, a wyrażającym się w porzekadle "Polak, Węgier dwa bratanki ..."[1]. Przysłowie mówi o specjalnym związku między dwoma europejskimi narodami i jest ewenementem niemającym podobieństw w żadnych innych relacjach, tak obecnie jak i wcześniej, względem dwóch narodów. Pierwotny tekst miał następujące brzmienie: "Węgier, Polak dwa bratanki i do konia i do szklanki. Oba zuchy, oba żwawi, niech im Pan Bóg błogosławi.[2]
Nie wiem dlaczego tak bardzo lubię sadistica, teraz każdy będzie mógł się pomasturbować przy moim poście, bo będzie pewnie jedyna pochwała jaką przeczyta na sadolu, ale... naprawdę lubię ten portal i uważam, że jest to najlepszy tego typu jednocześnie humorystyczny i jednocześnie opiniotwórczy, mimo wszystko nie jednomyślny. Są to osoby wyznające każdy pogląd polityczny i będące z każdej subkultury, a jednocześnie najczęściej ta poprawna i racjonalna opinia ma najwięcej piw (co jest w dużej mierze sprzeczne z tym co dzieje się w mediach) i chociaż różnie tu bywało w dyskusjach i w ogóle (chociaż jestem od 2008, choć konto mam od 2010) to naprawdę ludzie KOCHAM WAS.
No dobra dość pedalenia, dlaczego to piszę akurat tu i teraz? Bo już wczoraj spotkałem się z pomysłem polsko-węgierskiej tęczy i strasznie spodobał mi się ten pomysł, (w skrócie: dlatego, że Węgry są krajem nam bliskim historycznie, mentalnie, oni lubią nas - my ich i dość lizania po dupie mocarstw, skoro można mieć prawdziwych przyjaciół jako państwo).
Wchodzę dziś pierwszy raz od rana na sadistica i widzę piękną polsko-węgierską tęczę w najbardziej lajkowanym komentarzu, aż mi się cieplej w sercu robi, że jest takie piękne miejsce, gdzie mogę spotkać więcej takich chorych pojebów jakim jestem ja
No dobra dość pedalenia, dlaczego to piszę akurat tu i teraz? Bo już wczoraj spotkałem się z pomysłem polsko-węgierskiej tęczy i strasznie spodobał mi się ten pomysł, (w skrócie: dlatego, że Węgry są krajem nam bliskim historycznie, mentalnie, oni lubią nas - my ich i dość lizania po dupie mocarstw, skoro można mieć prawdziwych przyjaciół jako państwo).
Wchodzę dziś pierwszy raz od rana na sadistica i widzę piękną polsko-węgierską tęczę w najbardziej lajkowanym komentarzu, aż mi się cieplej w sercu robi, że jest takie piękne miejsce, gdzie mogę spotkać więcej takich chorych pojebów jakim jestem ja
to pierdolenie z tymi Węgrami staje się już męczące... ni chuja te paprykarze żadnego związku z dzisiejszą Polską nie mają a jacyś idioci budują sobie mit na podstawie jednego, idiotycznego przysłowia.
Zarammoth napisał/a:
Na ch*j flaga węgierska?
Radzę zapytać ciocię Wikipedię o "stosunki Polsko-Węgierskie"
Węgry to jedyny kraj który nie wyruchał nas w dupę w czasie II wojny św. nawet pomimo tego, że
byli w sojuszu z hitlerem. To nasz jedyny prawdziwy sojusznik.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów