18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (2) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 18:42
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-16, 22:22
🔥 Dwa cwaniaki - teraz popularne

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
BongMan 2013-11-13, 15:03 86
Cyganka, która publicznie znieważyła hymn Polski, bryluje przy symbolu pedałów... Ja pierdolę.
Zgłoś
o................n 2013-11-13, 15:12 2
A mi się podobało jak naczelna diva śpiewała hymn (choć dobrze wiem, że to właśnie przez to, że to ona go zaśpiewała padła na nas straszna klątwa, wszak górniak to cyganka i one potrafią, i do dziś nie jesteśmy w stanie wyjść z grupy)
Zgłoś
Smutas 2013-11-13, 15:14
Przejmujecie się Górniak? Bo ja tak samo jak sraczką psa znajomego z drugiego końca Polski.
Zgłoś
andrewerty 2013-11-13, 15:41 49
za parę dni harcerze postawią przy zgliszczach tęczy KRZYŻ

wtedy się zacznie....
Zgłoś
burz 2013-11-13, 16:20 27
o kurcze, ale się Edytka postarzała
Zgłoś
CYPRIAN 2013-11-13, 16:50
mohery myślą że to tęcza na szczęście ,nie znają pedałów i lesbijek ----- do piekła niech spłoną

gurniaczce też sie pierdoli we łbie z nadmiaru kasy ,ale jak walą po 50 tyś za mam huje nie talenta to tak jest i potem u nas ma być dobrze , huja bedzie nie dobrze
Zgłoś
SolarisN1 2013-11-13, 16:56 12
Tak tak to wina rządu, że za mało wspiera programami socjalnymi i nie łoży na nierobów/nieuków. Chyba sporo jest tu zakamuflowanych lewaków wśród tej sadolowej gimbo-prawicy. Ja uważam, że państwo w ogóle nie powinno wspierać biednych. Nie umiał sobie radzć to nara, selekcja naturalna. Jedynym wyjątkiem są renty dla kalek i tych trwale uszkodzonych, ale one też powinny być weryfikowane żeby taki łby jak jeden sadol co się jarał, że okrada państwo, nie dostawały zasiłków. Tacy kurwa patrioci, że jedną ręką podpalają tęczę, a drugą pobierają zapomogi.
Zgłoś
Lord_Rzeźnik 2013-11-13, 16:56 1
Polsko, kiedy powstaniesz z kolan i wyrwiesz się spod jarzma imbecyli?!
Zgłoś
Dorquba 2013-11-13, 16:57 224
Jedna "tęcza" jaką mogę poprzeć:

Zgłoś
bartosznowak997 2013-11-13, 17:22 6
jebane pedalskie ścierwa
Zgłoś
antykreator 2013-11-13, 17:31 3
ileż można drążyć temat?

Zgłoś
Pokh 2013-11-13, 17:39
Polacy to jednak w wiekszosci narod bez zadnych wartosci, plynacy z nurtem, na topie sa lewacy i pedaly to oni beda wieszac kFFiatki(ekhm...), na topie byliby satanisci to zabijaliby kozy tylko po to zeby wygladac OK w oczach najblizszych sasiadow... zalosne
Zgłoś
Ofiel 2013-11-13, 17:42
Tencza Srencza !
Zgłoś
Sushy 2013-11-13, 17:54 8
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem