📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Dziady mają siłę się tratować, żeby dostać darmową gumę orbit, ale żeby przejechać 3 przystanki na stojąco to nagle spazmów dostają
Fajnie wciągnęło w tłum grubaska w 32 sekundzie
Do domu pewnie nie wróci.
Do domu pewnie nie wróci.
|Jak ja parze na usmiechy kurw na to jak sie przewrocili to tylko te polskie odpady spalic jak zydow bo wstyd mi za takich popaprancow polakow egoistow
otwieranie lidla, ikei czy jakiejś galerii to w naszym kraju takie imprezy masowe ale bez obstawy policji i karetek
A co, parówki były 2,99/kg? Polska jak Rosja.
Standardowy scenariusz - bydło stoi w bramce do rzeźni, jak się otwiera drzwi, to wszyscy na huraaaa... ale tu jeden pies pasterski się wyłamał i "cofnąć się"... szkoda dalej pisać... wykopać dół, napisać przed nim "promocja" i patrzeć jak spadają
Bydło, zwierzęta powiadacie. Dla mnie niczym się nie różnią ludzie tratujący się na otwarciu galerii czy na promocji w lidlu od tych którzy tratowali się się niedawno w Krakowie podczas otwarcia salonu Xiaomi czy też stojący dobę w kolejce po nowego Iphona. Już nie wspominam tego co się działo kiedyś na promocji ohydnych crocsów w którymś dyskoncie. Założę się że większość tych którzy walczyli o nowe xiaomi iphona czy crocsy bardzo ochoczo "hejtowało" moherów bijących się o karpia w lidlu.
@xaus no i chuj z tego co piszesz wynika! To bydło i to bydło, co mnie obchodzi, że staruchy powiedziały by, że bydłem nie są, że bydło to te gówniaki i inne parszywce co po jakieś telefony pajacują biegają. A ci od chińskich srajfonów powiedzieli by, że oni to fani marki i to wszystko dla tego, a bydło to o karpia walczy czy tutaj na filmiku, stare pruchła itd. To bydło i to bydło, sam tak napisałeś, po co reszta twojego wywódu?
Przez pierwsze 10 sekund filmiku mysłałem ze jest to filmik z lat 90
Oj waliłbym armatką wodną... aż by się ciepło na sercu robiło.
najbardziej przyjebani w tym wszystkim sa Ci ktorzy idac w tlumie praktycznie na samym przedzie smieja sie z "bydla ktore ich otacza"
kurwa więcej emocji jak w niejednym filmie z Hollywood
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów