📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
5 minut temu
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
ooo wiedzialem ze jakies cebule sie oburza o posta z cykonem b. hahaha wieczne ofiary ale uchodzcow to najchetniej sami by....
Ale plebejskie pyski. Same wonsate chamy z piwnymi brzuszyskami w ortalionach i śmierdzące potem grażynki w gumowych kurtkach skóropodobnych
Polskie chłopstwo. Elektorat PIS.
Co dawali takiego cennego? zwyczajną za 4,99 z dodatkiem mięsa czy filety z kur napompowanych sterydami po 8,99?
Polskie chłopstwo. Elektorat PIS.
Co dawali takiego cennego? zwyczajną za 4,99 z dodatkiem mięsa czy filety z kur napompowanych sterydami po 8,99?
Skupisko cebulandii i nosaczy januszy
Loaloa napisał/a:
Aż chciałoby się wrzucić do środka kilkanaście puszek z cyklonem b. To zapewne to polactwo, które wstało z kolan, reszta ciągle klęczy w kościele.
A ochroniarz pewnie miał praktyki w Teksasie, z poganiania bydła.
Nie, ochroniarz pilnował pomywaczy u abdula w UK, a wcześniej był w Teksasie, ciapata sperma ci mózg zalała do reszty i fakty mylisz
Co za bydło jebane.
[quote]Wiecie co by rozwiązało problem? [/qoute] tak kurwa niestety wiemy. Nie żadne mury, bramki relaksacyjne dla bydła czy też odstrzał tej głupszej części populacji(chociaż to nie jest jeszcze taki zły pomysł)
Problem rozwiązało by wprowadzenie przepisów pozwalających ludziom normalnie zarabiać. A nie to co się odpierdala do chuja gdzie ludzie całą wypłatę pompują w czynsz, leki, abonamenty i składki a odkładają tak zwany psi chuj. Piramidy finansowe i parabanki piorą ludziom łby obiecując złote góry bo ludzie już dawno przestali wierzyć w zus który jest bankrutem ale są na tyle naiwni że łykają jak pelikany wszystko co się świeci.
Boje się że kiedyś sam będę takim schorowanym dziadem co będzie się napierdalał z tłumem o przeterminowaną kiełbase rzuconą na promocję. Jako że mam tego świadomość wolałbym już jebnąć samobója w lesie z dala od ludzi.
Problem rozwiązało by wprowadzenie przepisów pozwalających ludziom normalnie zarabiać. A nie to co się odpierdala do chuja gdzie ludzie całą wypłatę pompują w czynsz, leki, abonamenty i składki a odkładają tak zwany psi chuj. Piramidy finansowe i parabanki piorą ludziom łby obiecując złote góry bo ludzie już dawno przestali wierzyć w zus który jest bankrutem ale są na tyle naiwni że łykają jak pelikany wszystko co się świeci.
Boje się że kiedyś sam będę takim schorowanym dziadem co będzie się napierdalał z tłumem o przeterminowaną kiełbase rzuconą na promocję. Jako że mam tego świadomość wolałbym już jebnąć samobója w lesie z dala od ludzi.
A ja bym się kiedyś przeszedł na takie otwarcie. Nie po to by wyczaić jakąś "okazję" tylko żeby przeżyć to jako zjawisko
niech juz te stare kurwy socjalne zdechna. normalnie wsytd byc polakiem
chore bydlo
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów