wyglada jakby ciapakom skończył sie ramadan
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:34
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 17:47
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Pierdolone jebane śmieci
nie wydaje sie wam to dziwne?
nikt sie nie rzuca, nie pcha, nie klnie, nie napierdala, kto gdzie sie ustawi - tak stoi...
nikt sie nie rzuca, nie pcha, nie klnie, nie napierdala, kto gdzie sie ustawi - tak stoi...
@up - gdzie taki rewolwer kupić
Nie ma to jak nowy kebab w mieście
Nie ma to jak nowy kebab w mieście
@Wayas spóźniłeś się, w 28 sekundzie ktoś już do nich celował, jak się przyjrzycie dokładnie, to tam widać celownik trochę w lewo od centrum obrazu. Przecież nie napiszę że to tylne światło od samochodu.
I tak jebać. Bielsi się nie zrobią.
Prawie jak otwarcie biedronki :p
Na koniec filmu powinien tam wparować katolik obwieszony dynamitem i krzyknąć "Jezus akbar kurwy".
Od zawsze zastanawia mnie skąd u nich ta zwinność przechodzenia pod tymi barierkami .
jak mrówki nie obrażając mrówek
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów