"Sprytny" szyld
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:32
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
"Sprytny" szyld
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
widziałem już wszystko... teraz mogę umierać spokojnie wiedząc, ze są takie sprytne szyldy. No w chuj sadystyczny... chyba, że se chuja w tryby wsadzisz to może wtedy ale to i tak dla niektórych przyjemne by było.
@Kolega 2x wyżej...
Teraz znów moda na sadolu, aby wypominać innym brak tematów... Może chłopak nie ma czasu siedzieć i wyszukiwać, albo nie ma dostępu do czegoś, czego jeszcze na sadtistic nie było... No ale lepiej mu dojebać, samemu wrzucając jakże sadystyczne tematy o ścinaniu żywopłotu siedząc na plecach kolegi po fachu i tańczącego gościa na woodstock... Wszyscy użytkownicy sadola jesteśmy Ci wdzięczni. I za tematy i za przywoływanie do porządku "beztematowców". Dzięki strażniku.
Teraz znów moda na sadolu, aby wypominać innym brak tematów... Może chłopak nie ma czasu siedzieć i wyszukiwać, albo nie ma dostępu do czegoś, czego jeszcze na sadtistic nie było... No ale lepiej mu dojebać, samemu wrzucając jakże sadystyczne tematy o ścinaniu żywopłotu siedząc na plecach kolegi po fachu i tańczącego gościa na woodstock... Wszyscy użytkownicy sadola jesteśmy Ci wdzięczni. I za tematy i za przywoływanie do porządku "beztematowców". Dzięki strażniku.
Jakby mu ujebało palec to by to tutaj pasowało!
dobrze, że wyjaśnienie jest jak działa
To pewnie praca inżynierska jakiegoś gimbusa.
Murekkk napisał/a:
@Kolega wyżej, spec sadola, całe 0 tematów.
Nie każdy ma ochotę, jak co poniektórzy tutaj, siedzieć pół dnia i wrzucać jakieś gówna.
Do biura muszę sobie taki kupić
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów