📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
Klasyczny przykład dobrego marketingu dla produktu, który sam nie obroni się jakością.
Gdyby tylko firma Heineken miała tak dobre piwa, jak marketing.
edit: @up, wyprzedziłeś mnie o milisekundę
edit: @up, wyprzedziłeś mnie o milisekundę
Browar lokalny lepszy.
Ale ze dudka na mundial nie wzieli....
maszyna jest źle zaprojektowana bo piwko powinno wylądować na moim stole
Reduta Dobrego Imienia / Polish Anti-Defamation League
Prawdziwy Polak dawno by już ojebał pare piw. Baa, zdążyłby jeszcze butelki zdać i następnego browara kupić - zanim ta metoda otworzy piwko Pomysł zajebisty, ale nie dla Polaków - patent ten by wprowadzał w tzw kurwice i delirkę
@up
Tylko byś musiał isc po te piwo.Teraz juz rozumiem to jest 3w1,zmrożenie,otwarcie no i (to co lubie) Żubr czeka na polanie
Tylko byś musiał isc po te piwo.Teraz juz rozumiem to jest 3w1,zmrożenie,otwarcie no i (to co lubie) Żubr czeka na polanie
Żywce, Żubry, Tatry, Lechy, Wojaki i Leżajski to gówno w opakowaniach. zyskują tylko tym że są tanie, chociaż w cenie jednego żywca mam jednego czeskiego Krakonosa.
Własnie teraz popijam czeskiego pieprzowego Opata a później czas na browar Pinta i najlepsze polskie piwo czyli rauchbock (dla nieznających nazw: palony koźlak) o nazwie "JAK W DYM".
A teraz niech gula skacze spożywającym szczyny.
Własnie teraz popijam czeskiego pieprzowego Opata a później czas na browar Pinta i najlepsze polskie piwo czyli rauchbock (dla nieznających nazw: palony koźlak) o nazwie "JAK W DYM".
A teraz niech gula skacze spożywającym szczyny.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów