📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
16 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
🔥
Składanka traktorów zagłady i maszyn rolniczych
- teraz popularne
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Nie "nawracać a wywracać Europę.
A spróbujcie ich tam na fejsie skrytykować to zaraz afera będzie na cała Polskę że jakto nietolerancja i w ogóle
Raczej podpierdalać naszemu kościołowi ich "wiernych" wyznawców. Jak ktoś zmienia religie za 50 zł to w tej czy w tamtej jest gówno warty i nabija tylko statystyki ilości wierzących w daną religię.
hahahah niech tylko sprobuja w polsce
wypali sie skurwysynow w piecach a reszte porabie i bedzie cialo ludzkie na opal na zime.
wypali sie skurwysynow w piecach a reszte porabie i bedzie cialo ludzkie na opal na zime.
un_nem jak chcesz mieć szacun na dzielni to lepiej pisz nazwę mojej ukochanej ojczyzny z dużej litery czyli Polsce
spokojna głowa przyjdą ci źli Polacy i mam nadzieje że wytłumaczą wam dlaczego tak jest że w Polsce jest chrześcijaństwo
Tradyt jak chcesz mieć szacun na dzielni to używaj poprawnej polszczyzny, czyli z wielkiej litery
Sllipp jak chcesz mieć szacun na dzielni to używaj poprawnej polszczyzny, czyli wielką literą
napisalem ostatnio na fanpagu love allah. without allah im nothing czy cos takiego ze moze possac mi kutasa allah i zaraz jakis arab zaczal do mnie napierdalac na fejsie ze mozemy pogadac o tym dlaczego jestem tak wrogo nastawiony. nie bede nawet szmatoglowcowi odpowiadal chociaz skurwesyn nie odpuszcza juz ladnych pare godzin..
SadystycznyRoman napisał/a:
Raczej podpierdalać naszemu kościołowi ich "wiernych" wyznawców. Jak ktoś zmienia religie za 50 zł to w tej czy w tamtej jest gówno warty i nabija tylko statystyki ilości wierzących w daną religię.
Był taki co przyjął jakąś religię za możliwość poruchania się z księżniczką. Jak mu tam było … Mieszko I!
A walił pies tych ciapatych! Polska powinna być na tyle tolerancyjna żeby człowiek mógł wierzyć w co zechce ale bez prawa propagowania tego na terenie kraju i to by załatwiło sprawę
zgłosiłem w chuj ten ciapaty fanpage
Polecam podanie dziennej porcji witaminy C, dokładnie to C4. Proponowana dawka to kg/osobę.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów