18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Corey_09 2012-03-17, 15:58
2:18 prawdziwy fachowiec:D

No i Chuj!
Zgłoś
kamiljan 2012-03-17, 18:23
ee tam, mój kombajnista odpala fajki spawarką
Zgłoś
cysio0407 2012-03-17, 21:05
Wójcik napisał/a:

Piwo i w zasadzie każdy alkohol można pić w samochodzie bo nie stanowi on przestrzeni publicznej tylko prywatną coś jak działka, i nie ważne czy jest teren niezabudowany czy osiedle, można nawet przed szkołą zaparkować i zrobić "melanż" i policja nie ma prawa się przyczepić (osobiście tego nie polecam to tylko rozważanie teoretyczne) Można teź pić na miejscu kierowcy pod warunkiem chyba że nie ma kluczyków w stacyjce no i że potem ten kierowca nigdzie nie pojedzie. Mam tylko wątpliwość co do przewożenia pijanego na przednim fotelu i czy nie widziałem kiedyś przepisu co do tego, wie ktoś coś o tym?
Co do filmiku muszę kiedyś spróbować otworzyć piwo "na nietoperza"

Nie masz racji, tak samo nie można w samochodzie jeździć nago. Samochód stojący w miejscu publicznym nadal jest miejscem publicznym, no chyba, że robisz to tak, że nikt nie widzi (np. w przestrzeni ładunkowej dostawczaka). Tak samo nawet jak wyjdziesz na balkon we własnym domu/mieszkaniu nago, to możesz dostać za to mandat, nie ważne, że to twoje własne, niby prywatne. Jak długo więcej niż bodajże dwie osoby trzecie mogą Cie zobaczyć, to miejsce takie jest uważane za publiczne. Oczywiście samo w sobie spożywanie alkoholu w miejscu publicznym nie jest nielegalne, ale parkując samochód przy ulicy nadal znajdujesz się przy ulicy, więc popełniasz wykroczenie.

Prawo ma to do siebie, że można je różnie interpretować. Tak czy inaczej sprawa najpewniej kończy się w sądzie i wszystko zależy od sędziego.

Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.
Zgłoś
BongMan 2012-03-17, 21:08
bart3q napisał/a:

@bongman
Jak najbardziej płytą CD się da, kilka razy tak otwierałem po założeniu się z kumplami. Tylko trzeba mieć trochę wprawy:)

Masz rację. Ostatnio próbowałem otworzyć płytą jakieś 4 lata temu i nie wyszło. Dzisiaj spróbowałem i mi się udało

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Wójcik 2012-03-17, 22:45
cysio0407 wiesz. nie raz miałem sytuację że policja podchodziła do nas jak pijemy w samochodzie i nie mogli zrobić nic jak piliśmy a był 12 osób w samochodze , tak samo na balkonie w bloku można wódę/piwo chlać i nic nie mogą zrobić. Podałeś przykład jazdy nago i idę o zakład że można jeździć albo już na 100% po własnym podwórku czy balkonie paradować w stroju Adama. Na terenie PRYWATNYM nie można dostać mandatu za wykroczenie na terenie publicznym, seks też bez problemu można w samochodzie uprawiać . Wyjątek to np. po 22 cisza nocna, czy dym z grila w bloku. Jak by mnie coć takiego spotkało to idę do sądu z miejśća i bronię wolności na terenie PRYWATNYM. Jedno jest pewne, Polska to chory pod względem prawa kraj, u mnie można i psy nie mogą nic zrobić a u Ciebie już nie można.
Zgłoś
Wraith 2012-03-18, 0:09 1
Mozna pic w aucie i mozna miec kluczyki w stacyjce ;p
Mozna nawet miec odpalona bryke, bo poki nie jedziesz nawalony to nie lamiesz prawa.
Oczywiscie auto musi stac na jakims parkingu albo innym miejscu gdzie mozna parkowac a nie na srodku ulicy ;p
Zgłoś
krzakkk 2012-03-18, 8:55
To jest prawdziwy fachowiec

Zgłoś
BongMan 2012-03-18, 12:02
Wraith napisał/a:

Mozna pic w aucie i mozna miec kluczyki w stacyjce ;p
Mozna nawet miec odpalona bryke, bo poki nie jedziesz nawalony to nie lamiesz prawa.
Oczywiscie auto musi stac na jakims parkingu albo innym miejscu gdzie mozna parkowac a nie na srodku ulicy ;p

Teoretycznie tak, ale pieski mogą ci wmówić, że jeździłeś i wtedy jesteś w dupie, bo każdy sąd uwierzy im a nie tobie. Tak jak opowiada ten kawałek:

Nie zapomnij o grzebieniu, ty pierdolony jeleniu.
Fazi

Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów