Jak widać można praktycznie wszystkim.
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Ja ostatnio otwierałem piwko talerzem A otwierało się naprawdę różnymi rzeczami. Koeszcy jakoś specjalnie nie "błysnęli".
Teraz już wiem poco mają tą łapkę przy młotku przyjaciel każdego budowlańca
Magnic napisał/a:
takie rzeczy są dla każdego oczywiste
Oczywiste? Pewnie internet masz od niedawna i jeszcze nie wiesz jacy ludzie potrafią być głupi, szczególnie w internecie. Słyszałeś może słynny cytat Lema, który na tym forum pojawiał się nieraz?
Magnic napisał/a:
jak jesteś idiotą, który doszukuje się wszędzie głębszego sensu to zmień płeć.
To już człowieka bardziej dociekliwego nazywa się w ten sposób? Stawiam, że ludzi uczciwie pracujących nazywasz frajerami a okradającymi go, kozakami.
0:14 pizda cipa kurwa chuj! Płytą CD się nie da. Chyba, że wcześniej było otwarte i kapsel jest tylko nałożony.
Fazi
Mój chuj dłuższy niż twoje zwoje mózgowe.
Pih
@bongman
Jak najbardziej płytą CD się da, kilka razy tak otwierałem po założeniu się z kumplami. Tylko trzeba mieć trochę wprawy:)
Jak najbardziej płytą CD się da, kilka razy tak otwierałem po założeniu się z kumplami. Tylko trzeba mieć trochę wprawy:)
Piwo i w zasadzie każdy alkohol można pić w samochodzie bo nie stanowi on przestrzeni publicznej tylko prywatną coś jak działka, i nie ważne czy jest teren niezabudowany czy osiedle, można nawet przed szkołą zaparkować i zrobić "melanż" i policja nie ma prawa się przyczepić (osobiście tego nie polecam to tylko rozważanie teoretyczne) Można teź pić na miejscu kierowcy pod warunkiem chyba że nie ma kluczyków w stacyjce no i że potem ten kierowca nigdzie nie pojedzie. Mam tylko wątpliwość co do przewożenia pijanego na przednim fotelu i czy nie widziałem kiedyś przepisu co do tego, wie ktoś coś o tym?
Co do filmiku muszę kiedyś spróbować otworzyć piwo "na nietoperza"
Co do filmiku muszę kiedyś spróbować otworzyć piwo "na nietoperza"
BongMan napisał/a:
0:14 pizda cipa kurwa chuj! Płytą CD się nie da. Chyba, że wcześniej było otwarte i kapsel jest tylko nałożony.
Oczywiście że się da tylko że nie podważasz kapsla ale go "ścinasz"
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów