18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
cysio0407 2012-03-16, 21:56 4
Damain napisał/a:

Ej, w Polsce można pić w samochodzie, jako pasażer?

Zgodnie z prawem w terenie niezabudowanym można. W mieście jest zakaz spożywania alkoholu m.in. na ulicach, ale wg kodeksu drogowego ulice są tylko w terenie zabudowanym. W sumie nie jest to do końca ustalone i z reguły sprawy tego typu się kończą w sądzie, bo policjanci nie znają dobrze prawa.
Dodam również, że jako kierowca też jak najbardziej można, jak długo się nie przekroczy 0,2 promila.

Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.
Zgłoś
Din 2012-03-16, 21:57
@Damian
Jeśli myślisz, że akcja filmu dzieje się w Polsce to muszę Cię poinformować, że...
Jesteś idiotą.
Zgłoś
hardbot 2012-03-16, 22:00
Żeby otwierać spawarką butelkę przez co browar się podgrzewa do kilku stopni, a następnie to pić trzeba być pierdolniętym...

Piszę poprawnie po Polsku. hardbot site | TrackMania Ladder
Zgłoś
hszanu 2012-03-16, 22:07
za wstrząśnięcie nie ma piwa. a nie. kurwa, już dałem za otwarcie.

Zgłoś
matik1993 2012-03-16, 22:14 1
@Din

A tu już się zapytać nie można ? Jak na razie to tylko Ty zrobiłeś z siebie idiote.

A propo samego filmiku, fajne sposoby ale wole mieć przy kluczach podpięty otwieracz lub zapalniczkę w kieszeni, ewentualnie drugą buteleczkę
Zgłoś
Din 2012-03-16, 22:27
Up
No wal gdzie niby zrobiłem z siebie idiotę.
Zgłoś
Kacpes 2012-03-16, 22:34
Mnie rozwalił tylko sposób spawarka.
Zgłoś
mapis974 2012-03-16, 22:39 1
Słyszałem że otwieraczem też sie da

Radioaktywny wiatr rozwiał wątpliwości,
zło już nie istnieje, bo nie ma już ludzkości
Zgłoś
cinu314 2012-03-16, 22:40
jeżeli coś jest twardsze od kapsla i ma kant bez problemu
Zgłoś
cysio0407 2012-03-16, 22:49 3
cinu314 napisał/a:

jeżeli coś jest twardsze od kapsla i ma kant bez problemu

Nawet kartką papieru złożoną kilka razy się da. Ilość możliwości rośnie wraz z pragnieniem.

Din napisał/a:

Up
No wal gdzie niby zrobiłem z siebie idiotę.

Odpowiem tak, jak Ty odpowiedziałeś zadającemu pytanie, o które się rozchodzi:
"Jeżeli myślisz, że występujesz w tym filmie...
to jesteś idiotą."

On się pyta o prawo, a Ty o filmie. Ty się pytasz o robienie z siebie idioty (co nawiasem mówiąc idzie Ci bardzo dobrze), to ja też o filmie, czemu nie.

Though I walk through the valley in the shadow of death, I fear no evil, for I have fire support overhead.
Zgłoś
Din 2012-03-16, 23:35
Up
Film w jednej ze scen pokazuje jak koleś otwiera piwo w samochodzie po czym je zaczyna pić. Po obejrzeniu filmu Damian pyta się czy w Polsce można pić w samochodzie jako pasażer. Gdyby sformułował pytanie mniej więcej tak: "Czy w Polsce też można pić piwo w samochodzie jako pasażer?" to bym nie miał żadnych wątpliwości co do zdania Damiana na temat miejsca akcji filmiku. Ponieważ tak nie zrobił, wywołało to u mnie pewne wątpliwości. Dlatego dodałem spójnik "JEŚLI" (którego pewnie nie zauważyłeś), na wypadek gdyby myślał, że akcja jednak nie toczy się w Polsce. Chciałem mu tylko to uświadomić. Ale to tylko on wie jak wtedy myślał.
Idź być white knightem gdzie indziej.
Zgłoś
Magnic 2012-03-17, 0:13
Din,
takie rzeczy są dla każdego oczywiste ale jak jesteś idiotą, który doszukuje się wszędzie głębszego sensu to zmień płeć.

Film? Było już coś tego typu ale dam piwo za wykonanie.
Nie lubię piwa, wole whisky lub brandy a nawet szkocką.
Zgłoś
dziobatka 2012-03-17, 0:38
A ja się ciesze jak głupia, jak otworze piwo zębami czy łyżeczką Widać, muszę się jeszcze sporo nauczyć
Zgłoś
DJ_LJA 2012-03-17, 1:42
02.03 szkoda piwa :/
Zgłoś
mungo 2012-03-17, 2:33
A jednogroszówką ktoś otworzył piwo??
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów