📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
55 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 12:47
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Kształty ma, twarz ma, cycochy obecne i nawet ząbki białe są...tylko IQ gdzieś spierdoliło co widać po ostatniej klatce.
Zdrowa dupa ale i tak zaraz wylecą eksperci ruchacze co się dojebią o zbyt grubą dupę, uda i za małe cycki bo oni tylko miss uniwersum ruchają...
no albo miss Szwecji 2017
no albo miss Szwecji 2017
Rzuciłbym jej butelkowe , jebnęła by w czaszkę zemdlała a ja do dzieła ... Rozmarzyłem się
kurwa te jebane ich picie tego niby piwa,
rozjebać puszkę wylać 3/4 i łyknąć te resztkę tego "piwa"
albo te kurwa lejki i wężyki na ich imprezach albo kurwa jakiś poncz nosz kurwa ja pierdole
rozjebać puszkę wylać 3/4 i łyknąć te resztkę tego "piwa"
albo te kurwa lejki i wężyki na ich imprezach albo kurwa jakiś poncz nosz kurwa ja pierdole
Ciekawe ciekawe, brałby na warsztat.
garota napisał/a:
Kształty ma, twarz ma, cycochy obecne i nawet ząbki białe są...tylko IQ gdzieś spierdoliło co widać po ostatniej klatce.
Nie można mieć wszystkiego
bylem kiedys swiadkiem identycznej sytuacji... tylko, ze zamiast butelki byla drewniana pałka i dziewczyna sama siebie nie waliła po głowie.
Amerykanie zawsze komplikują sobie najprostsze rzeczy. Albo grają w alko ping ponga gdzie by wypić musisz przegrać albo otwierają puszkę o czoło.
r0773n napisał/a:
Od kiedy puszka od takiego gównouderzenia pęka?
od kiedy jest wstrząśnięta i pod ciśnieniem
garota napisał/a:
chuja nie kształty to ze nie jest gruba ani chuda nie oznacza ze jest zgrabna...
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów