📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Do bicia szyby jest inny molotok.
A jak nie ma czym otworzyć to proponuję przez bagażnik, wkrętak PZ1 i heja banana przez tylną klapę. Tylko potem dziurka do załatania w całkowicie niewidocznym miejscu (nikt się nie kapnie nawet jak użyje innej farby).
A jak nie ma czym otworzyć to proponuję przez bagażnik, wkrętak PZ1 i heja banana przez tylną klapę. Tylko potem dziurka do załatania w całkowicie niewidocznym miejscu (nikt się nie kapnie nawet jak użyje innej farby).
Ach Ukraina Morze Azowskie duża Kosa. Berdiańsk.
Ja by nie ci Ukraińcy i Romowie to byłyby najlepsze wakacje w życiu
Ja by nie ci Ukraińcy i Romowie to byłyby najlepsze wakacje w życiu
A tu fajne polaczki, kurwa ludzie mysla ze jak maja jakiegos gownianiego SUVa typu X3 czy Tuareg to juz sa krolami szos, bezdroży i wszystkich wiosek..
ps. Sorry nie wiem dlacego post sie tak rozciagnal
[ Komentarz dodany przez: Angel: 2013-03-29, 22:26 ]
bo wkleiłeś 3 razy ten film jeden pod drugim
JADoktor napisał/a:
kurwa ludzie mysla ze jak maja jakiegos gownianiego SUVa typu X3 czy Tuareg to juz sa krolami szos, bezdroży i wszystkich wiosek..
bo SUV to gówno jest, w terenie nie pojeździsz bo za niskie, na trasie tylko prosto bo na kręte drogi za wysokie.
Jak coś jest od wszystkiego, to jest do niczego
Co za popierdoleni ludzie, najpierw napierdala młotkiem w szybę, a za chwile sprawdza ręką czy oby nie porysował szyby.
A tu fajne polaczki, kurwa ludzie mysla ze jak maja jakiegos gownianiego SUVa typu X3 czy Tuareg to juz sa krolami szos, bezdroży i wszystkich wiosek..
za " polaczki " wielki chuj ci w dupę !!
@up To idź swoim kolegom zaproponuj pedale
kamanes napisał/a:
Jak bys nie zauwazyl sa Polacy i polaczki, i dobrze koles napisal. Polak ma rozum, polaczek nie.
Boże nie dość że się zakopała to jeszcze kluczyki zatrzasnęła. Extra Combo Blond Fail.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów