18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (1) Soft (8) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Hesbollah 2012-05-22, 23:11
Przeczytaj sam jak to napisałeś...

Et Joseph dixit ad eum. Inserere haeret in asinum et adolebit. Dominici dixit. Insanis! Melius aditus ad calida aqua. Et Joseph dixit ad eum. Elegantia Gallia. Ex Epistola ad Corinthos: submota olivarum! Amen
Zgłoś
RymOwator 2012-05-23, 0:15 1
To w butelce jest korek?
Schowaj ten dowcip w worek

Ale piwo za dojebanie szwabom
Zgłoś
Leouch 2012-05-23, 0:24 7
łohohohohoho boki zrywać, futbolowe dżołki są przekurewsko zabawne...
Zgłoś
vass 2012-05-23, 4:40 40
Czym się różni książka od Bayernu Monachium ?
-
Książka ma tytuł
Zgłoś
hellknight89 2012-05-23, 11:03 4
Czym się różnią żarty piłkarskie od zwykłych?
- zwykłe zwykle są śmieszne.

Dupa cycki chmiel.
Zgłoś
m................r 2012-05-23, 11:44
Co jest śmiesznego w tym żarcie?
- Nie wiem, zapytaj autora.

A tak na serio, to odpowie mi ktoś?
Zgłoś
Ravager 2012-05-23, 12:35 32
@Marcoin, Bayern Monachium (drużna piłkarska napompowana pseudogwiazdami z wybujałym ego) celowała w tym roku w dublet: chciała wygrać Ligę Niemiecką i Ligę Mistrzów (Liga Mistrzów była dla niej szczególnie ważna, ponieważ finał był rozgrywany na Kurwen Arenie Und Chujen Stadium - stadionie Bayernu). Ligę Niemiecką przegrała całkiem srogo z Borussią Dortmund, więc skupiła się na finale LM. Władze Bayernu przygotowały wielką fetę na cześć drużyny, która zdobędzie najcenniejsze w piłkarskim świecie trofeum i wszystkim, co było im do szczęścia potrzebne, stało się tylko zwycięstwo w meczu.

W końcówce spotkania Tomasz Szwaben Miler (Bayern) strzelił Chelsea na 1:0 i szwaby oszalały ze szczęścia, otwierały szampana, śpiewała i wiwatowały. Ogólnie jeden wielki szwabski kisiel na trybunach. Tymczasem... Zaledwie kilka minut potem Drogba (Chelsea) wyrównał na 1:1 i stadion zamilkł, bowiem oznaczało to prawdopodobnie dogrywkę.

W dogrywce sędzia podyktował rzut karny dla Bayernu i szwabscy kibice znów osiągnęli zbiorowy orgazm. Kilka sekund później ich ryje jednak znów się zamknęły, gdy Arjen Półszwab Robben (Bayern) nie zdołał pokonać Cecha (Chelsea).

W konkursie karnych prowadziły pały (Bayern), gdyż Mata (Chelsea) trafił prosto w Manuela Zdradziecką Kurwę Neuera (Bayern). Szwabska ciemnota skumulowana na trybunach znów była w ekstazie. NA szczęście Chelsea nie tylko wyrównała stan karnych, ale dzięki fenomenalnemu wykonaniu jedenastki przez Bastiana "Świńska Morda" Schweinsteigera (Bayern), który to w półfinale z Realem strzelił decydującego karnego, Bayern Monachium wygrał drugiego chuja w sezonie. Łącznie zebrał dublet chujów, choć można zaryzykować stwierdzenie, że uwzględniając wszystkie rozgrywki, w których brał udział, zebrał chujów cały stos.

Mam nadzieję, że pomogłem.
Zgłoś
Ratilt 2012-05-23, 12:58 1
Co nie zmienia faktu iż Chelsea cały mecz przesiedziała na swojej połowie, niekiedy tylko wyglądając za linie oznaczającą połowę boiska. True story

Tak naprawdę to boję się nie tej strasznej osoby, która od dwudziestu lat stoi za moim krzesłem, lecz jej głosu. Nie jej słów przecież, a tonu, nieludzkiego, potwornie nieartykułowanego.
Zgłoś
DiesIrae 2012-05-23, 12:59
@Ravager
Nic dodać, nic ująć

You must die I alone am best
Zgłoś
Arkhotep 2012-05-23, 13:12 1
vass napisał/a:

Czym się różni książka od Bayernu Monachium ?
-
Książka ma tytuł

Nie do wiary, zarty czlowieka suchara z kwejka top commentem...

Chociaz po namysle to ten nie jest taki zly.
Zgłoś
klema 2012-05-23, 13:57 6
Zgłoś
Grzęgorz 2012-05-23, 17:44
Zajebiście się ciesze że te jebane szwaby przedupiły oczywiście wielka podnieta gdy pokonali real i kryśkę spychając na bok chelsea który jednak pokonał barce w której jest messi który jednak umie troszkę więcej niż płaczliwa kryśka ogólnie zajebioza ale musieli się wkurwić przegrywając u siebie ;D
Zgłoś
s................i 2012-05-23, 22:16 1
Ravager pieprzy jak kibic Barcelony. TYLKO BAYERN.

A Arkhotep też ma tytuł-frajera roku.

Grzęgorz-jebać hiszpańskie panieńki.

I dla nieznających geografii-BAYERN TO BAWARIA. SZWABIA TO STUTTGART DEBILE BEZ SZKOŁY :-DDDD

Ale jak ktoś nie zna podstawowych pojęć z geografii, to całe Niemcy nazwie Szwabią a jak nazwiecie Polskę? Śląskiem? Wielkopolską? W końcu kraj nazywacie od jednego regionu, a Hiszpanię? Andaluzją, Katalonią????
Zgłoś
Ravager 2012-05-23, 23:08 1
@up, już pisałem w innym temacie, że Barca to też pedały - słaniają się po boisku, symulują, grają miliardem nudnych podań i sędziowie ich przepychają. Lubię dobrą piłkę, twardą, efektowną, bez pierdolenia - gdybym miał wskazać kluby, które faworyzuję, padłoby na Manchester United i Valencię CF... Acz podoba mi się też to, co zagrają czasem inne angielskie zespoły (Arsenal, Tottenham) albo niektóre hiszpańskie (Atletico).
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów