📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 9:51
📌
Konflikt izraelsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 21:52
Witaj użytkowniku sadistic.pl,
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!
W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Wrodzony..
tak to jest jak baby robią impreze.KAŻDA chce pokazać że jest głupsza od koleżanki
jak mnie to wkurwia jak takie tępe dzidy zrobią coś naprawde głupiego i cieszą pizdy i jeszcze to w neta wrzucają
Jeżeli ona tak otwiera winko, to nie chcę wiedzieć jak ona opierdala laskę
I co ta suka sobie myślała ? Że jebnie i korek sam wyskoczy jak tampon po jebnięciu w brzuch czy co ?
Taka to pół chaty zdemoluje zanim da dupy
Ja nie wiem czy ona miała zamiar otworzyć tą butelkę czy ją rozkurwić
Moze fake albo głupia, w każdym razie zauważyłem kule ortopedyczna i mi się przypomniała akcja z ziomkiem jak troszkę spici kupiliśmy wino z korkiem. Otwieracz nie mieliśmy a ziomek złamał sobie nogę jakiś czas wcześniej i poperdzielal z taką kula, rozkrecil ja i się okazało że cześć węższa z stopka pasuje idealnie do szyjki butelki
brylant1412 napisał/a:
jak mnie to wkurwia jak takie tępe dzidy zrobią coś naprawde głupiego i cieszą pizdy i jeszcze to w neta wrzucają
Wkurwię Cię jeszcze bardziej - to coś prawdopodobnie ma prawa wyborcze
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów