Po tagach nie było.
Po tagach nie było.
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
A ja tam chuj, dołączyłem do tej akcji może coś uda się zmienić a jak nie to przynajmniej coś robiłem a nie tylko siedziałem na dupie i tempo się patrzyłem.
I pewnie niedługo odwiedzi mnie seryjny samobójca jak i twórce filmiku...
Popełnią ci samobójstwo ;d
Może ktoś podać link ew nazwę do jego kanału na YT? O ile tak owy ma oczywiście.
Proszę bardzo
/user/akcjaspolecznaOU
Wkurzają mnie takie filmiki sepleniących gimbusów rewolucjonistów. Nic nowego mi nie powiedział. Jak mu się nie podoba niech zbierze trochę podobnie myślących osób wyjdzie na ulicę i zaprotestuje...ma do tego prawo tylko co? każdy to ma w dupie tak samo jak filmik na YT
ale ty jesteś głupi
Wie ktoś może jak nazywa się muzyka na końcu ?
Two Steps from Hell - Heart of Courage
Chodzicie ze mną a dam wam Snickersa...
Obalimy stare i zamienimy na nowe takie samo jak stare ale z Nami bo z NAMI będzie lepiej.
A prawda jest taka ze dopóki to wszystko nie jebnie na pół to nic się nie zmieni..
Czytając jego stronę, ta cała rewolucja nie ma żadnych przejrzystych planów na przyszłość (czy jakieś w ogóle ma?), po prostu "wkurwienie się" na rząd. Ten sam socjalizm co teraz, ale w innym papierku.
Trzeba wyjść na ulice i zrobić totalny rozpierdol tak jak to robią w innych krajach, gdzie jeśli chodzi o warunki życia jest o wiele lepiej. Wnoszę z prośbą do ludzi ,którzy mają jakąś siłe przebicia i zorganizowanie protestu przeciwko jebanemu rządowi! My nie damy rady? My?
Piwo za sam opis, też mnie rozpierdala, że kraj się sypie a ogólnospołeczne protesty zaczęły się dopiero, jak zagrozili idiotom, że nie będą mogli oglądać śmiesznych obrazków w internecie.
Jeżeli w całym proteście dopatrzyłeś się tylko obrazków w internecie to w jaki sposób starcza Ci rozumu żeby zauważyć rozpad kraju?
-darmowa woda
-darmowe mieszkania
-zamknięcie granic wraz z "wykopaniem" zagranicznych korporacji
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów