18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (5) Soft (7) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:05
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 20:49
Otwórzcie oczy ludzie...
d................0 • 2011-03-30, 10:22
Otwórzcie oczy ludzie żyjecie w świecie iluzji jak marionetki, tak naprawdę (przynajmniej wielu z Was). :/ Szkoda że pewnie ten filmik będzie usuwany bo jest nie wygodny, ale podajcie to dalej zróbcie reklamę wirusową, dajcie to znajomym na facebooku, nk, gg itd. żeby jak najwięcej osób zobaczyło bo to jedna z najbardziej prawdziwszych piosenek jakie miałem przyjemność słuchać
Zgłoś
Poltavsky 2011-03-30, 20:07 1
@Komun3
V jak Vendetta
albo jakoś tak
Zgłoś
SokolWNW 2011-03-30, 20:18 1
Żyjemy wszyscy w jednym wielkim kłamstwie ?

Kto nielubi rapu niech nie komentuje.
Zgłoś
majork44 2011-03-30, 20:47
Co to jest za syf ? to jest HARD czy kurwa MTV pytam sie do chuja, Wez to wywal... :/

Z deka mi sie pojebało to nie hard

Niema tego żeby pies kury pierdolił a kogut stał z boku !!!!
Zgłoś
PolishProud 2011-03-30, 20:25
Ciekawe jak długo nasz rząd by czekał z wydaniem rozkazu rozstrzelania ,,Polaczków'' którzy wyszliby na ulicę aby obalić ten zakłamany, postkomunistyczny system z dużą dawką krwi semickiej. A może do łask powróciłby ponownie pan Żydruzelski aby dokonać tego drugi raz? Jeśli nie zadziałamy teraz będziemy zbierać bawełnę dla ,,nadludzi'' z dużymi nosami.

Wytłumaczenie dla antify:
Zbieranie bawełny to przenośnia przedstawiająca obecną sytuację. Pewien naród nazywa to pracą gojów grupy wybranej.
Zgłoś
Przyczajonykangur 2011-03-30, 20:52
Cytat:

@up jeżeli jesteś Polakiem z wykształceniem, to zaczynam rozumieć czemu niedługo na kasjera trzeba będzie mieć wykształcenie - bo jak widać chuj ono znaczy

naprawdę aż się odechciewa czytać i was karmić

Widzisz w jakim jestem wieku ? 18 lat co ja mogę? Gówno mogę, ale mniej więcej widzę czy ktoś chce wykończyć gospodarkę czy też nie bo po jakiego chuja są nam centra handlowe chuje muje dzikie węże jeżeli gospodarka leży i kwiczy ? Prawie cały przemysł ciężki został zamknięty a np takowa Stocznia Szczecińska właśnie stawała na nogi i miała zamówienia 20 lat i była rentowna bo zaczęła iść w jedną gałąź tzn chemikaliowce. Stocznie u naszych zachodnich sąsiadów kwitną i to oni najbardziej krzyczeli żeby zamknąć nasze stocznie bo była to dla nich poważna konkurencja a teraz konkurencji się pozbyli bo Donek oddał to za nic.
Zgłoś
BVLBI 2011-03-30, 20:52
Mam pytanie ?
Dlaczego są raperzy (czy jak się ich nazywa), którzy potrafią naprawdę zrobić kawałek dobrego utworu, mają wiedzę jaką współczesny człowiek powinien mieć, a dlaczego są psie naplety które śpiewają o klubie sportowym, albo lachonach z imprezy..

Kurde, no ukłony dla kolesia ogromne, dziś wiedzieć co to CO2 to już wiedza wyższa, w takich czasach nam przyszło żyć. Cały utwór ubrany w świetne słowa, brawo, no kurwa brawo.
Zgłoś
Adam1394 2011-03-30, 20:52
Od 120 lat na świecie trwa eksperyment socjalistyczno-demokratyczny. Skutki widać dzisiaj, albo weźmiemy się do roboty i wyjebiemy tą demokrację i socjalizm na śmietnik, albo za 20 lat będziemy niewolnikami arabów.
Zgłoś
W................a 2011-03-30, 21:03
Wow, zbuntowany nastolatek po obejrzeniu Zeitgeista odważył się mówić bezpośrednio o problemach tego świata i o tym, że jesteśmy podporządkowani wąskim grupom trzymającym władzę, jakie to oryginalne.
Zgłoś
push3k 2011-03-30, 21:05
Nie lubię rapu i nie chcę jakiegoś nie sadystycznego gówna na sadolu.
Zgłoś
robal321 2011-03-30, 21:06
Ależ odkrywczy ten "artysta"
Zgłoś
Popielniczka 2011-03-30, 21:34
I co piszecie że wyjdziecie na ulice... I co zginą nie winni ludzie dla waszego dobra? Dlatego że wam się nie chce robić tylko wszystko załatwiane rozpierdówą?

Jest takie bardzo fajne powiedzenie.

Jak Japończyk chce dostać podwyżkę to pracuję więcej.
Jak Polak chce dostać podwyżkę to przestaje pracować i wychodzi na ulice.

Na świecie dzieją się i będą się dziać rzeczy o których my nigdy nie usłyszymy jakbyście nie szukali... A jeśli myślicie że to zmienicie to szkoda mi was

Wy, którzy nienawidzicie Żydów tak bardzo. Dlaczego zaadoptowaliście ich religię.
— Fryderyk Nietzsche do chrześcijan-antysemitów
Zgłoś
Jacu 2011-03-30, 21:39
Tak źle i tak nie dobrze. Jak byśmy obalili te "fałszywe rządy" zapanowała by anarchia, na którą notabene jeszcze gotowi nie jesteśmy. A po jakimś czasie w najlepszym wypadku wróciło by to samo, albo i gorzej. Aczkolwiek fakt faktem, żeby coś zmienić trzeba działać..
Zgłoś
P................9 2011-03-30, 21:45 1
Ale o co chodzi może i mnie w czymś ściemniają.. mi to pasuje skoro mam tak jak mam teraz. Jest źle? nie... jest coraz lepiej. Zeby miec trzeba zapierdalac władza za nas tego nie zrobi. Płacąc podatki ufam ze idzie to na utrzymanie Państwa, renty dla tych co wlasnie napierdalaja jak jest zle i ze nas "oszukuja". No wlasnie "OSZUKUJA" kto kurwa? Podac nazwiska jak nie wiecie to sie zamknac.
Zgłoś
h................6 2011-03-30, 22:08
kurwać nie ma to jak trafic na wyziewy pseudo-polityczno-teologiczno-kurwa-jeszcze-ja-cos-powiem-choc-huja-wiem. no w piczke jak na onecie normalnie sie robi hehehe
Zgłoś
m................w 2011-03-30, 22:10
Ta piosenka jest lekko przesadzona.
Autor mówi że w TV mówią nam co jest dobre, ale przecież to normalnie na tym opiera się marketing. Przecież każdy kto sprzedaje jakiś produkt nie powie nam nie kupuj tego to jest gówno. To oczywiste że każdy producent będzie tak mówił dodawał chemii do produktów żeby poprawić jego walory smakowe. A jeżeli chodzi o Unię to przecież normalne że każde państwo walczy o wpływy zawsze tak było i będzie.
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów