Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Gdzie to jest śmieszne?
Gruby niedojeb z murzyńskim IQ nie jest śmieszny ? Mnie takie odpady bawią.
To Icek. To tylko gówno udające białych.
Bardzo kulturalnie spytał czy może zadać pytanie. Poprosił go o pokazanie penisa,bo jest w jego typie. Zamiast inteligentnie zbeczyć z puszystego geja,to zaczął go obrażać i wyzywać.A tak zachowują się ignoranci jak brakuje im argumentów w konwersacji.A typ co ma pinkflojda jako "tapetę" zasób słownictwa ma taki sam jak jego idol co z niego bekę kręci.Czyli niglet Level. Jak nasze osiedlowe sebixy.
Dla mnie pedzio wygrał pojedynek. Mimo że pedał.
Gruby jest niegroźny, tylko mało inteligentny.
Tacy niegrożni najczęściej póżniej zaciągają siłą do lasu 10latki.
A mnie się wydaje że to grubcio strolował hama.
Bardzo kulturalnie spytał czy może zadać pytanie. Poprosił go o pokazanie penisa,bo jest w jego typie. Zamiast inteligentnie zbeczyć z puszystego geja,to zaczął go obrażać i wyzywać.A tak zachowują się ignoranci jak brakuje im argumentów w konwersacji.A typ co ma pinkflojda jako "tapetę" zasób słownictwa ma taki sam jak jego idol co z niego bekę kręci.Czyli niglet Level. Jak nasze osiedlowe sebixy.
Dla mnie pedzio wygrał pojedynek. Mimo że pedał.
Gdyby gość był w miarę normalny to bym się zgodził. Ale widać po zachowaniu, że jest mocno wybrakowany. Bardzo mocno.
Przeciez widac, ze trolluje tego edgy zjeba.
Cwelisko z obleśnymi cycami jak wentyle i ulanym bebzunem ciśnie bekę z puszystego gej faga za to, że jest gruby. Żenada, jak chój. Jeden wart drugiego...
dokładnie tak samo to widzę! koleś, który nie ma atletycznej figury, ba nie jest nawet suchoklatesem wyzywa innego od grubasów! to ta jakby pedał pedała wyzywał od przebrzydłych, zboczonych pedałów
trol - level expert!
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów