Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Widzisz, niepotrzebnie się tłumaczysz
Jeśli ktoś jest głupi, to nie zrozumie
Chłopaki ewidentnie Cie podkręcają dla śmiechu, a Ty się dajesz złapać jak przedszkolak na kotki w piwnicy
Jak czytam takie komentarze, to wydaje mi się, że za wszelką cenę próbujecie dojechać komuś, żeby poniżyć go i zrównać do swojego poziomu. Nie wszyscy siedzą na 4literach po pracy na kanapie i nigdzie nie jeżdżą.
Ok, przybliż w takim razie, gdzie mniej więcej w Ameryce Południowej doświadczyłeś owej potrawy. Siedze po pracy na kanapie, i jakoś mam wrażenie, że takie cuda serwuje się raczej w na dalekim wschodzie...
woytasw, crossdressphyxia - Widzę, że macie równy poziom rozwojowy na pograniczu Inteligencja niższej niż przeciętna z upośledzeniem umysłowym. Dupę zasysa z zazdrości, że ktoś dobrze zarabia, ma fajne życie i jeździ po świecie?
crossdressphyxia zdjęcie do mema wziąłeś z domowych albumów?? HAHAHAHAHHAA tak właśnie widzę takich napinaczy.... jeszcze dywanu na ścianie brakuje HAHHAHAHAHAHAHHA
Dałeś się sprowokować typowyn komentarzom na sadolu. W twoich odpowiedziach brakuje tylko zdania "mój adwokat już was namierzył, do zobaczenia w sądzie". Gratuluję, jesteś słaby psychicznie.
Kolega Gamera opisuje sytuację z jednego starego filmu z Azji. Małpi mózg jadło się w Chinach. Obecnie oficjalnie jest to zakazane pod karą więzienia. Także trochę prawd i trochę zmyślenia.
Też w Malezji w latach 70, teraz nie wiem.
z początku jak film był zatrzymany myślałem że to czarnoskóry penis
Głodnemu chleb na myśli..
W Ameryce Południowej na wakacjach, podali nam przysmak regionalny. Żywa małpa z zablokowaną głową. Obcinali jej końcówkę głowy i dawali łyżeczkę, żeby jeść mózg.... jeszcze z żywej małpy. Wymiękłem
Wiesz, że każdy tutaj oglądał Indiana jones?
Poligon patrz. Malza ma większego chuja od ciebie.
ć, że opieracie wiedzę, co w narodowej telewizji zobaczycie, lub wygrzebiecie w necie i udajecie specjalistów. Byliście a Ameryce Południowej?? Ja byłem np w Peru i sprawy ze zwierzętami na legalu. Plemiona żyjące bez prądu mają się przejmować, że coś jest zabronione? Na targach ludzie bez problemu sprzedają, żywe okazy i mięso z wszystkiego co tam żyje, ... pająki, małpy, krokodyle, kajmany. Bez problemu, można kupić węże, żółwie czy okazy pod ochroną jak tamaryny cesarskie, ot tak na zwykłym placu. Nie wypisujcie, że coś zmyślam, bo jesteście żałośni. Wielcy specjaliści z wariografem w monit
Dobrze niech ci będzie że nie zmyślasz, ale skończ już pierdolić, bo nikogo to nie interesuje. Co ci zresztą za różnica, nie uwierzymy w to że podali ci rarytas jakim jest małpi mózg a ty wydygałeś, to będziemy cie mieli za kłamce, uwierzymy to za pizdę. Naprawdę nie jest to wielka różnica, wiec nie ma się o co obrażać
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów