📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
56 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
A w świecie równoległym, ktoś wrzuca hamburgera na japońskim sadolu
Hamburgera, który może zrobić minetę, sam bym się wystraszył, a co dopiero takiego, który może połaskotać po migdałkach wchodząc per rectum...
Jakbym widzial polityków PO po wyborach... ni chuja nie kumają co się stało....
Jeden chyba trochę nieświeży...
W Ameryce Południowej na wakacjach, podali nam przysmak regionalny. Żywa małpa z zablokowaną głową. Obcinali jej końcówkę głowy i dawali łyżeczkę, żeby jeść mózg.... jeszcze z żywej małpy. Wymiękłem
z początku jak film był zatrzymany myślałem że to czarnoskóry penis
Gamera napisał/a:
W Ameryce Południowej na wakacjach, podali nam przysmak regionalny. Żywa małpa z zablokowaną głową. Obcinali jej końcówkę głowy i dawali łyżeczkę, żeby jeść mózg.... jeszcze z żywej małpy. Wymiękłem
A potem sie zesrałeś i obudziłeś ?
Gamera napisał/a:
Chciałbym mieć taką kolację podczas której moje jedzenie by się o mnie biło
woytasw, crossdressphyxia - Widzę, że macie równy poziom rozwojowy na pograniczu Inteligencja niższej niż przeciętna z upośledzeniem umysłowym. Dupę zasysa z zazdrości, że ktoś dobrze zarabia, ma fajne życie i jeździ po świecie?
crossdressphyxia zdjęcie do mema wziąłeś z domowych albumów?? HAHAHAHAHHAA tak właśnie widzę takich napinaczy.... jeszcze dywanu na ścianie brakuje HAHHAHAHAHAHAHHA
crossdressphyxia zdjęcie do mema wziąłeś z domowych albumów?? HAHAHAHAHHAA tak właśnie widzę takich napinaczy.... jeszcze dywanu na ścianie brakuje HAHHAHAHAHAHAHHA
Gamera napisał/a:
...A na pewno nie nawąchałeś się kleju przy Indianie Jones`ie, i nie zwizuallizowałeś sobie tego jak Jakóbiak ?
Musi być pyszne skoro nawet jedzenie się oblizuje
wykompecimatke napisał/a:
...A na pewno nie nawąchałeś się kleju przy Indianie Jones`ie, i nie zwizuallizowałeś sobie tego jak Jakóbiak ?
Jak czytam takie komentarze, to wydaje mi się, że za wszelką cenę próbujecie dojechać komuś, żeby poniżyć go i zrównać do swojego poziomu. Nie wszyscy siedzą na 4literach po pracy na kanapie i nigdzie nie jeżdżą.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów