Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Owszem, przytomnie wyskoczył...
...nie przemyślał tylko kierunku skoku
Jednak jesteś upośledzony- on nie wyskoczył, tylko został wyrzucony przez siłę odśrodkową...
Na chuj było zapinać pas.
Na chuj było zapierdalać z widłami w górze, do tego z obciążeniem ?
Na chuj było zapierdalać z widłami w górze, do tego z obciążeniem ?
I skręcać....
głupek,sam się zabił
Dziwisz się jak na wózku widłowym z obciążeniem na widlach musi być 30 cm na ziemia pochylony na kierowcę
Sami znaffcy widzę. Od 7 lat robię na widlaku, gościu po prostu za ostry skręt wziął i tyle. Zresztą nawet jest instrukcja dla debili, żeby w czasie wywrotki na drugą stronę się wychylać, co jak widać mu nie wyszło. A Ty Saileri zamknij ryj, siła odśrodkowa? ok, ale pasy w tym wypadku uratowały by mu życie.
Od 36 lat nie robię na widlaku a mimo to wiem co tu się odebało.
Sami znaffcy widzę. Od 7 lat robię na widlaku, gościu po prostu za ostry skręt wziął i tyle. Zresztą nawet jest instrukcja dla debili, żeby w czasie wywrotki na drugą stronę się wychylać, co jak widać mu nie wyszło. A Ty Saileri zamknij ryj, siła odśrodkowa? ok, ale pasy w tym wypadku uratowały by mu życie.
Pasy primo, ale przy przewracaniu się wózka nie dozwolone jest wyskakiwanie z niego, tylko kurczowo chwytasz kierownice i zapierasz się nogami. Tak przynajmniej mówiła u mnie instrukcja
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów