Owulacja nagrana na zywo
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
12 minut temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-08, 0:14
🔥
20 miesięcy bezwzględnego więzienia za post na FB
- teraz popularne
🔥
Pogrzeb w Murzynowie
- teraz popularne
Kurwa mać, ale bym ją ruchał
Myślałem, że ten ktoś, kto wszedł, to jakiś czarnuch i zrobi jej soczyste krwawienie z pochwy. Jednak (uwaga spojler), to okazało się być pierdoleniem o szopenie.
P.S. Da ktoś link do reszty filmiku?
Matko boska co to jest ?
@Chodowca to jest kobieta.
Słabo się przyłożyli. Ucięte w połowie.
Te jajeczko czy pęcherzyk jaki tam widzicie, to pęcherzyk Grafa- znajduje się w nim komórka jajowa. Gdy dojrzeje to pęcherzyk pęka i wypuszcza komórkę jajową do jajowodu. Zeby plemnik mógł się połączyć z komórką jajową, musi przebyć ok 16 cm(!) od macicy aż do jajowodu. Tak tak sadole, zapłodnienie dochodzi w jajowodzie. Dostaje się tam pod wpływem skurczów macicy i rzęsek znajdujących się w jajowodzie. Pomaga mu również płyn pochodzący z prostaty (prostata produkuje te gluty co wam z siusiaczków wychodzą kiedy mamusia się pochyli nad wami[bez plemników oczywiście, te powstają w jądrach i dojrzewają w najądrzach]) oraz witka poruszana dzięki wstawce w której znajdują się mitochondria zasilane ATP. Taka podróż może mu zająć nawet 5 dni. Dopiero potem komórka jajowa schodzi do macicy i wszczepia się w jej ścianę komórkową.
A to co nazywacie okresem to stara złuszczająca się ściana nabłonkowa macicy.
Sadol bawi i uczy.
A to co nazywacie okresem to stara złuszczająca się ściana nabłonkowa macicy.
Sadol bawi i uczy.
w 0:01 otwiera szafke, gdzie wszystkie mają włożone klucze, a w 0:05 zamyka, a kluczy juz nie ma
fejk
fejk
Nie łatwiej było sfilmować babę, która drze się bez powodu i strzela focha??
PANxxxBDSM napisał/a:
Kurwa mać, ale bym ją ruchał
qwerty123hwdp napisał/a:
Myślałem, że ten ktoś, kto wszedł, to jakiś czarnuch i zrobi jej soczyste krwawienie z pochwy. Jednak (uwaga spojler), to okazało się być pierdoleniem o szopenie.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów