18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 12 minut temu
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: 2024-11-08, 0:14
🔥 Pogrzeb w Murzynowie - teraz popularne
P................M 2017-10-08, 17:10 12
Kurwa mać, ale bym ją ruchał
Zgłoś
qwerty123hwdp 2017-10-08, 17:24 3
Myślałem, że ten ktoś, kto wszedł, to jakiś czarnuch i zrobi jej soczyste krwawienie z pochwy. Jednak (uwaga spojler), to okazało się być pierdoleniem o szopenie.
P.S. Da ktoś link do reszty filmiku?

Umówiony byłem na wiele spotkań, ale postanowiłem zostać w domu i ufarbować brwi.
Zgłoś
P................� 2017-10-08, 17:31 1
no popatrz ty, a gdyby było to nagrane z innej, "bardziej popularnej" perspektywy to już by na HARDA poleciało
Zgłoś
k................s 2017-10-08, 17:33
Ale ma bogate wnętrze
Zgłoś
C................a 2017-10-08, 19:06
Matko boska co to jest ?
Zgłoś
d................p 2017-10-08, 20:45 12
@Chodowca to jest kobieta.
Zgłoś
Gizmolka 2017-10-08, 21:40
Słabo się przyłożyli. Ucięte w połowie.

Ludzie, którym się nie podobam powinni przyjąć jedną prostą rzecz- cyjanek potasu.
Zgłoś
Argeusz 2017-10-08, 21:47 43
Te jajeczko czy pęcherzyk jaki tam widzicie, to pęcherzyk Grafa- znajduje się w nim komórka jajowa. Gdy dojrzeje to pęcherzyk pęka i wypuszcza komórkę jajową do jajowodu. Zeby plemnik mógł się połączyć z komórką jajową, musi przebyć ok 16 cm(!) od macicy aż do jajowodu. Tak tak sadole, zapłodnienie dochodzi w jajowodzie. Dostaje się tam pod wpływem skurczów macicy i rzęsek znajdujących się w jajowodzie. Pomaga mu również płyn pochodzący z prostaty (prostata produkuje te gluty co wam z siusiaczków wychodzą kiedy mamusia się pochyli nad wami[bez plemników oczywiście, te powstają w jądrach i dojrzewają w najądrzach]) oraz witka poruszana dzięki wstawce w której znajdują się mitochondria zasilane ATP. Taka podróż może mu zająć nawet 5 dni. Dopiero potem komórka jajowa schodzi do macicy i wszczepia się w jej ścianę komórkową.

A to co nazywacie okresem to stara złuszczająca się ściana nabłonkowa macicy.
Sadol bawi i uczy.

Całe życie w bólu i cierpieniu.
Zgłoś
C................a 2017-10-08, 21:58 7
up matko boska co ty gadasz co to jest !!

świat mi runął
Zgłoś
poranny_kubek 2017-10-08, 22:00 8
Fuj! Ale te baby w środku obleśne są! A ja w to siusiaka wkładałem! BLE!
Zgłoś
Gambi 2017-10-08, 22:22 1
Kobiety mają okres po to, żeby je też coś w życiu wkurwiało.
Zgłoś
ukcioo 2017-10-09, 9:14 3
w 0:01 otwiera szafke, gdzie wszystkie mają włożone klucze, a w 0:05 zamyka, a kluczy juz nie ma

fejk
Zgłoś
Matmer 2017-10-09, 9:52 1
Nie łatwiej było sfilmować babę, która drze się bez powodu i strzela focha??
Zgłoś
LaChupacabra 2017-10-09, 9:55
PANxxxBDSM napisał/a:

Kurwa mać, ale bym ją ruchał

qwerty123hwdp napisał/a:

Myślałem, że ten ktoś, kto wszedł, to jakiś czarnuch i zrobi jej soczyste krwawienie z pochwy. Jednak (uwaga spojler), to okazało się być pierdoleniem o szopenie.
P.S. Da ktoś link do reszty filmiku?

Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów