Wiadomo że można, ale po co?
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
8 minut temu
Ludzie ozdabiają ciała w różny sposób, tatuaże, piercingi, ale według mnie najciekawszym sposobem jest to :
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
tomo83 napisał/a:
Ma ktoś jakiegoś linka z podobnymi fotkami?
Proszę Cię bardzo: bme.com/media/all/scar
Skaryfikacja to objaw choroby psychicznej. Dziwne, że tnące nastolatki wysyła się do psychologa, ale jeśli wytniesz sobie kwiatek to banda kretynów nazwie to ''sztuką''...
Ranger napisał/a:
Skaryfikacja to objaw choroby psychicznej. Dziwne, że tnące nastolatki wysyła się do psychologa, ale jeśli wytniesz sobie kwiatek to banda kretynów nazwie to ''sztuką''...
Tak samo żołnierze to mordercy. Jak ktoś zabije kogoś, bo taką miał ochotę to morderca i w najlepszym wypadku dożywocie, jak żołnierz kogoś zabije to mu jeszcze medal dadzą. Skończ pierdolić ignorancie.
Cytat:
Tak samo żołnierze to mordercy. Jak ktoś zabije kogoś, bo taką miał ochotę to morderca i w najlepszym wypadku dożywocie, jak żołnierz kogoś zabije to mu jeszcze medal dadzą. Skończ pierdolić ignorancie.
Jeśli ktoś tutaj pierdoli to niestety ty(z resztą kraj pochodzenia mówi swoje). Porównanie mentalności osoby, która poddaje się skaryfikacji do mentalności żołnierza jest tak prosto z dupy, że nie wierzę, że jesteś poczytalny...
Idź sobie lepiej wyskrob kutasa na czole, bo dowartościowanie w internecie coś ci nie idzie...
Skaryfikacja może być objawem choroby psychicznej ale nie musi, dla mnie osobiście to głupota podobnie jak wszczepianie pod skórę różnych przedmiotów. No ale co kto lubi...
Solą go/ją!
Ranger napisał/a:
Jeśli ktoś tutaj pierdoli to niestety ty(z resztą kraj pochodzenia mówi swoje). Porównanie mentalności osoby, która poddaje się skaryfikacji do mentalności żołnierza jest tak prosto z dupy, że nie wierzę, że jesteś poczytalny...
Idź sobie lepiej wyskrob kutasa na czole, bo dowartościowanie w internecie coś ci nie idzie...
Co, zabrakło argumentów, że do ad personam się uciekasz? Pierdolony umysłowy impotent.
@romantyk, co jak co ale zolnierz strzela na rozkaz.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów