18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Przed chwilą
📌 Konflikt izraelsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 17:47
Ozdoba w Warcie
Marian_Koniuszko • 2023-01-09, 17:07
Towarzystwo Ubezpieczeń Warta, w jednej z siedzib powiesiło sobie zderzak, za który musieli wykartkować 324 tys. zł.
Mocno musiało ich to zaboleć, biorąc pod uwagę ich zamiłowanie do zaniżania odszkodowań

Zgłoś
Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Lubisz oglądać nasze filmy z dobrą prędkością i bez męczących reklam? Wspomóż nas aby tak zostało!

W chwili obecnej serwis nie jest w stanie utrzymywać się wyłącznie z reklam. Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę
 już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
kinio7777 2023-01-09, 18:30 1
To trochę tak jak by w szpitalu wystawić czaszkę...
Zgłoś
chujex 2023-01-09, 18:43 8
tfu kurwy jebane ubezpieczycialskie
Zgłoś
Kosmodysk 2023-01-09, 18:48 5
Ogólnie w dupe piecze ubezpieczyciela, jak ma zapłacić za coś niestandardowego, co jedynie jest w fabryce danej marki, Nie mogą pociągnąć na zamiennikach, bo ich nie ma.
Zgłoś
Baronessa 2023-01-09, 18:53 9
I to pewnie wypłacone dopiero po wieloletnim procesie sądowym zakończonym w najwyższej instancji...
Wcale mi kurw ubezpieczycielskich nie żal. Jak to mówi przysłowie "Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka".

Ale co fakt, to fakt. Kilka mend w autoryzowanym serwisie Ferrari obławiło się grubym hajsem w krótkim czasie.
Zgłoś
laser81 2023-01-09, 19:06 2
widać ze maja pieniądze na pamiątkowe tablice .
Zgłoś
bebini 2023-01-09, 19:24 2
bez sensu, sory ale w życiu to nie jest tyle warte, to tylko głupi zderzak
Zgłoś
SCIX_69 2023-01-09, 19:52 3
Huj I'm w dupę. Jebanym zlodzieja
Zgłoś
URAGE 2023-01-09, 19:55 15
bebini napisał/a:

bez sensu, sory ale w życiu to nie jest tyle warte, to tylko głupi zderzak

Wszystko jest warte tyle za ile ktoś jest w stanie zapłacić. Mówi się, że życie jest bezcenne, a zwykle ubezpieczenie od śmierci w Polsce to jakieś 100-150tys. zł., a czarnuchy w Afrykańskich kopalniach zdychają za dolara na tydzień. Ludzi jest w chuj, a takich frajerarri jest wg wiki tylko 500 i każde kosztowało 2 bańki usd... Co zrobisz, nikt nie mówił że życie jest sprawiedliwe.
Zgłoś
remi1982 2023-01-09, 20:28 2
To jest zderzak? To jest chuj a nie zderzak. Mój fiat 125p ma zderzak, a to jest plastikowy chuj dla pedałów.
Zgłoś
hannibal9312 2023-01-09, 20:30 2
Najgorsze chuje to PZU...
Zgłoś
jazeck 2023-01-09, 20:40 1
Mi raz wyliczyli też jakieś psie pieniądze za element nie z mojego auta. Banda cfaniaków.
Zgłoś
Małpkiskaczą 2023-01-09, 21:16 10
Aha, a obok jest sala jak zrobili klientów w chuja, gdzie należało się 10k, a ubezpieczyciel przelał 2k i siedzi cicho, a dalej jak masz odwagę robaku to się kłóć, pisma pisz. A że większość jest zesranych na samą myśl o "prawnikach" (przez ten zjebany system sądowniczy począwszy od SLD kończąc na PIS ) to te ciule z ubezpieczalni to jawnie wykorzystują. Dlatego chuj im w dupę wycenili 400 to niech się jebią. Ja płacą za OC/AC 1,5k za 10 letnie auto i co roku coraz drożej. Chuj im w dupę oszustom pierdolonym, brudna pała.
Zgłoś
p................k 2023-01-09, 22:57 7
Miesiąc temu facet zmieniając pas ruchu obtarł mi cały bok i zaczął uciekać z miejsca zdarzenia. Jechałem sobie za nim ok. 40 km w międzyczasie podając policji bieżącą lokalizację. Złapali gościa, oczywiście szedł w zaparte, że nie wie o co chodzi ale miejski monitoring zarejestrował całe zdarzenie. Udowodniono mu winę. Zgłosiłem szkodę w firmie w której był ubezpieczony, przyjechał rzeczoznawca i obtarcie praktycznie całego boku w moim aucie wycenili na śmieszne kilkaset złotych (kilkuletnie auto segmentu D). Zażądałem ponownej kalkulacji i po wymianie z 50 e-maili zaproponowano mi finalnie jakieś 3000 zł odszkodowania i zamknięcie sprawy. Za tę kwotę mimo wszystko ciężko byłoby mi ogarnąć zniszczenia więc wybrałem się do ASO, które wyceniło całość na ponad 16 000 zł.
Zgłoś
Wadolek 2023-01-09, 23:02 1
To co? Jeden kupili poszkodowanemu a drugi kupili żeby powiesić u siebie w siedzibie?
Zgłoś
mike_pi 2023-01-09, 23:15
Nie w jednej z siedzib, a w centrali
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem