18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (4) Soft (5) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 13:51
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:23
Ozdoba w Warcie
Marian_Koniuszko • 2023-01-09, 17:07
Towarzystwo Ubezpieczeń Warta, w jednej z siedzib powiesiło sobie zderzak, za który musieli wykartkować 324 tys. zł.
Mocno musiało ich to zaboleć, biorąc pod uwagę ich zamiłowanie do zaniżania odszkodowań

Zgłoś
kinio7777 2023-01-09, 18:30 1
To trochę tak jak by w szpitalu wystawić czaszkę...
Zgłoś
chujex 2023-01-09, 18:43 8
tfu kurwy jebane ubezpieczycialskie
Zgłoś
Kosmodysk 2023-01-09, 18:48 5
Ogólnie w dupe piecze ubezpieczyciela, jak ma zapłacić za coś niestandardowego, co jedynie jest w fabryce danej marki, Nie mogą pociągnąć na zamiennikach, bo ich nie ma.
Zgłoś
Baronessa 2023-01-09, 18:53 9
I to pewnie wypłacone dopiero po wieloletnim procesie sądowym zakończonym w najwyższej instancji...
Wcale mi kurw ubezpieczycielskich nie żal. Jak to mówi przysłowie "Nosił wilk razy kilka, ponieśli i wilka".

Ale co fakt, to fakt. Kilka mend w autoryzowanym serwisie Ferrari obławiło się grubym hajsem w krótkim czasie.
Zgłoś
laser81 2023-01-09, 19:06 2
widać ze maja pieniądze na pamiątkowe tablice .
Zgłoś
bebini 2023-01-09, 19:24 2
bez sensu, sory ale w życiu to nie jest tyle warte, to tylko głupi zderzak
Zgłoś
SCIX_69 2023-01-09, 19:52 3
Huj I'm w dupę. Jebanym zlodzieja
Zgłoś
URAGE 2023-01-09, 19:55 15
bebini napisał/a:

bez sensu, sory ale w życiu to nie jest tyle warte, to tylko głupi zderzak

Wszystko jest warte tyle za ile ktoś jest w stanie zapłacić. Mówi się, że życie jest bezcenne, a zwykle ubezpieczenie od śmierci w Polsce to jakieś 100-150tys. zł., a czarnuchy w Afrykańskich kopalniach zdychają za dolara na tydzień. Ludzi jest w chuj, a takich frajerarri jest wg wiki tylko 500 i każde kosztowało 2 bańki usd... Co zrobisz, nikt nie mówił że życie jest sprawiedliwe.
Zgłoś
remi1982 2023-01-09, 20:28 2
To jest zderzak? To jest chuj a nie zderzak. Mój fiat 125p ma zderzak, a to jest plastikowy chuj dla pedałów.

Dul­ce et de­corum est pro pat­ria mo­ri.
Prefiero morir de pie que vivir siempre arrodillado

"Jesteśmy antykapitalistami, antykomunistami, wierzymy w państwo narodowe."
Zgłoś
hannibal9312 2023-01-09, 20:30 2
Najgorsze chuje to PZU...
Zgłoś
jazeck 2023-01-09, 20:40 1
Mi raz wyliczyli też jakieś psie pieniądze za element nie z mojego auta. Banda cfaniaków.
Zgłoś
Małpkiskaczą 2023-01-09, 21:16 10
Aha, a obok jest sala jak zrobili klientów w chuja, gdzie należało się 10k, a ubezpieczyciel przelał 2k i siedzi cicho, a dalej jak masz odwagę robaku to się kłóć, pisma pisz. A że większość jest zesranych na samą myśl o "prawnikach" (przez ten zjebany system sądowniczy począwszy od SLD kończąc na PIS ) to te ciule z ubezpieczalni to jawnie wykorzystują. Dlatego chuj im w dupę wycenili 400 to niech się jebią. Ja płacą za OC/AC 1,5k za 10 letnie auto i co roku coraz drożej. Chuj im w dupę oszustom pierdolonym, brudna pała.
Zgłoś
p................k 2023-01-09, 22:57 7
Miesiąc temu facet zmieniając pas ruchu obtarł mi cały bok i zaczął uciekać z miejsca zdarzenia. Jechałem sobie za nim ok. 40 km w międzyczasie podając policji bieżącą lokalizację. Złapali gościa, oczywiście szedł w zaparte, że nie wie o co chodzi ale miejski monitoring zarejestrował całe zdarzenie. Udowodniono mu winę. Zgłosiłem szkodę w firmie w której był ubezpieczony, przyjechał rzeczoznawca i obtarcie praktycznie całego boku w moim aucie wycenili na śmieszne kilkaset złotych (kilkuletnie auto segmentu D). Zażądałem ponownej kalkulacji i po wymianie z 50 e-maili zaproponowano mi finalnie jakieś 3000 zł odszkodowania i zamknięcie sprawy. Za tę kwotę mimo wszystko ciężko byłoby mi ogarnąć zniszczenia więc wybrałem się do ASO, które wyceniło całość na ponad 16 000 zł.
Zgłoś
Wadolek 2023-01-09, 23:02 1
To co? Jeden kupili poszkodowanemu a drugi kupili żeby powiesić u siebie w siedzibie?
Zgłoś
mike_pi 2023-01-09, 23:15
Nie w jednej z siedzib, a w centrali
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów