📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
Wszyscy poniżej - nie wysilajcie się, zapewniam ze "nowynick" na wstępie jebnął najlepszy komentarz.
3 - to chów klatkowy, jak masz 2- to już bardziej humanitarny jesteś ;D murzyny z chowu ściółkowego
Up
a zero dla jajek oznacza ekologiczny nie wolny wybieg... I On, i ja przestawiliśmy nomenklaturę.... Co za różnica? To tylko kawał
a zero dla jajek oznacza ekologiczny nie wolny wybieg... I On, i ja przestawiliśmy nomenklaturę.... Co za różnica? To tylko kawał
Dlaczego murzyn jest napisane z dużej litery?
OOOOoo przekonałeś mnie, żebym nienawidził murzynów.
A za nawoływanie do rasizmu grozi Ci więzienie, lepiej zacznij szukać adwokata haha.
A za nawoływanie do rasizmu grozi Ci więzienie, lepiej zacznij szukać adwokata haha.
Up
Rozpoznac kawal np
czym sie rozni opona od murzyna?
jak zalozysz lancuch na opone nie zaczyna rapowac
od "powybijac wszystkich czarnuchow"
to nawet trzy teatry potrafi (tak mysle przynajmniej)o policji czy prokuraturze nie pomne... zglaszane sa teksty chamskie i przepelnione fanatyczna nienawiscia a nie dowcipy... bez paranoi...
No i widzisz Rabbit jednak napisalem cos madrzejszego od pierwszego komenta (nota bene mojego - tego o chowie w klatce - jakos mimo wszystko zasne spokojnie ze mi spec grupa policji oknem nie wpadnie za to - abstraxhujac od faktu ze na 8 pietrze mieszkam )... co innego dowcip co innego zyczyc komus smierci z powodu koloru skory tepe chuje
Rozpoznac kawal np
czym sie rozni opona od murzyna?
jak zalozysz lancuch na opone nie zaczyna rapowac
od "powybijac wszystkich czarnuchow"
to nawet trzy teatry potrafi (tak mysle przynajmniej)o policji czy prokuraturze nie pomne... zglaszane sa teksty chamskie i przepelnione fanatyczna nienawiscia a nie dowcipy... bez paranoi...
No i widzisz Rabbit jednak napisalem cos madrzejszego od pierwszego komenta (nota bene mojego - tego o chowie w klatce - jakos mimo wszystko zasne spokojnie ze mi spec grupa policji oknem nie wpadnie za to - abstraxhujac od faktu ze na 8 pietrze mieszkam )... co innego dowcip co innego zyczyc komus smierci z powodu koloru skory tepe chuje
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów