O kurde balans
O kurde balans
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Większy luz przy całowaniu
NIe jest specjalnie ładna
HalmanBongmanNajman nie pierdol przecież wszyscy wiemy, że i tak byś szarpał jak Sebek i Jessica socjal
Najman nie pierdol przecież wszyscy wiemy, że i tak byś szarpał jak Sebek i Jessica socjal Się kurwa alvaro znalazł ^^
trzep sie do czego chcesz, nawet do Danuty Rinn, nie wnikam bo o gustach się nie dyskutuje.
trzep sie do czego chcesz, nawet do Danuty Rinn, nie wnikam bo o gustach się nie dyskutuje.
Ja pierdole.Jedno z najgłupszych powiedzeń na tej planecie, ty je powtarzasz jak potłuczony! Cały czas sie dyskutuje o gustach!!! Wszędzie i zawsze! Nawet głupie lajki i łapeczki w górę i w dół, nawet piwa na tej stronie! Tak, dając piwa lub nie, też dyskutujemy tu o gustach! Wystarczy, czy mam łopatologicznie tłumaczyć dalej?
Wystarczy, czy mam łopatologicznie tłumaczyć dalej?
Wytłumacz proszę, bardzo lubię te rozbudowane tłumaczenia i szczegółowe wyjaśnienia ludzi które mam w dupie
Wytłumacz proszę, bardzo lubię te rozbudowane tłumaczenia i szczegółowe wyjaśnienia ludzi które mam w dupie
Wy tam sobie miejcie w dupie, co chcecie. Tylko dzieci nie adoptujcie.
Ja pierdole.Jedno z najgłupszych powiedzeń na tej planecie, ty je powtarzasz jak potłuczony! Cały czas sie dyskutuje o gustach!!! Wszędzie i zawsze! Nawet głupie lajki i łapeczki w górę i w dół, nawet piwa na tej stronie! Tak, dając piwa lub nie, też dyskutujemy tu o gustach! Wystarczy, czy mam łopatologicznie tłumaczyć dalej?
To ty jesteś głupi bo nie rozumiesz co oznacza to powiedzenie.
Mnie bardziej zastanawia czy to "kochający łobuz" czy szkorbut?
HalmanBongmanNajman nie pierdol przecież wszyscy wiemy, że i tak byś szarpał jak Sebek i Jessica socjal
Albo przyssał się jak lewak do niemieckiego cyca.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów