Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Tak, wiem. Ale z drugiej strony trzeba się jakoś odnosić do takiego pierdolenia, prostować trochę.
Żeby nie było że wszystkie komentarze są na jedno prawackie kopyto.
Kto będzie chciał to poczyta i wyciągnie własne wnioski.
Może ci się tylko wydawać, że moje komentarze są prawackie.
Sprzeciwiam się i gardzę głupotą, a tej jest po prostu od zajebania w lewactwie oraz w narodowej wersji tego samego lewactwa, czyli w narodowym socjalizmie. Po prostu tylko dureń może popierać socjalizm/komunizm/nazizm.
Moje stanowisko jest bardzo centrowe > wyeliminować z tej planety głupich, niekoniecznie zabijając, ale pozwalając im się zabijać (stop z państwem opiekuńczym), ale przede wszystkim przez edukację.
A już najlepsze jest, że lewactwo, to komuszo-anarchistyczne zwłaszcza, wszędzie widzi faszystów, a sami nimi są, zachowują się identycznie. A prawdziwych faszystów w Polsce nigdy nie było.
Dlatego z mojej strony pozostawię jeszcze wiele razy komentarz normalnego człowieka, który nie wspiera ani lewej strony ani prawej strony lewej strony, tylko jest libertarianinem, który nienawidzi marksiszmu i jego wyznawców. I takich jak ja w Polsce są miliony, tylko jesteśmy zajęci karierą, pracą, edukacją, rodziną, hobby, a nie byciem partyjną pijawką, ścierwem ludzkim wzniecającym zamieszki. Takich jak ja, czyli ludzi jebiących i Antifę i komunistów i Lewicę i Razem i PO i PiS i ONR jest w Polsce jakieś 15-20 milionów, może więcej.
I tego lewackie śmiecie, także te, które i tu bywają, nie mogą tego przełknąć, że każdy normalny, uczciwy i pracowity Polak nimi gardzi jak pierdoloną wszą czy szczurem - normalni ludzie uważają Antifę i ONR za szkodników, za odpad, za ścierwo. Niekoniecznie wyrażają się tak dosadnie jak ja, ale tak myślą, a gdy ich o to spytasz, potwierdzą.
Antifę i komunistów i Lewicę i Razem i PO i PiS i ONR jest w Polsce jakieś 15-20 milionów
No właśnie dlatego uważam że się mylisz Weź kalkulator i podlicz to sobie jeszcze raz, bo musiałeś się pierdolnąć w obliczeniach jak ci wyszło 15-20 mln
Jak ci może wyjść aż tyle skoro wykluczyłeś 80-90% społeczeństwa ?
No właśnie dlatego uważam że się mylisz Weź kalkulator i podlicz to sobie jeszcze raz, bo musiałeś się pierdolnąć w obliczeniach jak ci wyszło 15-20 mln
Jak ci może wyjść aż tyle skoro wykluczyłeś 80-90% społeczeństwa ?
Połowa uprawnionych nie głosuje, a połowa z tych co głosuje wybiera mniejsze zło. Do tego jeszcze kilka milionów młodzieży. I dla nich wszystkich gdyby ktoś przyszedł i powiedział: jak poprosisz, to zniknę PiS, PO, Lewicę, Razem, PSL, Antifę, ONR, to każdy z tych milionów by z miejsca powiedział poproszę.
Partyjnego ścierwa z PiS jest kilkaset tysięcy, fanatyków za nimi stojących jest może milion. Podobnie z PO. Za Lewicą połowę tego. PSL też nie jest liczny. Antifa i ONR to margines społeczny, dosłownie i w przenośni, pojawiają się tylko na zadymach, ale są zorganizowani, zatem jak już są, to ich widać, a razem jest ich może milion, pewnie pół. Mamy zatem do 5 baniek, podwajając będzie 10. Pozostaje 30 mających ich wszystkich w dupie.
A jak uważasz, że jak ktoś głosuje za PO czy PiS i jest ich fanem, to masz z deklem poważny problem, bo Polska to kraj, gdzie od dekad głosuje się za tym, kogo nienawidzisz najmniej.
Ja pierdole, co za ameba umysłowa. Ojciec tego intelektualnego odpadu powinien popełnić seppuku, zaraz po zutylizowaniu matki w jakimś piecu, bo przecież po połowie dali geny tej spierdolinie.
Łamiesz prawo, to ponoś tego konsekwencje. Tylko i aż tyle. Ciekawe czy to lewacka ameba umysłowa, bo pewne jest tylko, że jest głupsza od lewego trampka.
Jprdl
Połowa uprawnionych nie głosuje, a połowa z tych co głosuje wybiera mniejsze zło. Do tego jeszcze kilka milionów młodzieży. I dla nich wszystkich gdyby ktoś przyszedł i powiedział: jak poprosisz, to zniknę PiS, PO, Lewicę, Razem, PSL, Antifę, ONR, to każdy z tych milionów by z miejsca powiedział poproszę.
Tak ci się tylko wydaje
Partyjnego ścierwa z PiS jest kilkaset tysięcy, fanatyków za nimi stojących jest może milion. Podobnie z PO. Za Lewicą połowę tego. PSL też nie jest liczny. Antifa i ONR to margines społeczny, dosłownie i w przenośni,
Liczą się oddane głosy, a wygląda to tak:
PiS - (8 051 935 głosów)
KO - (5 060 355 głosów)
SLD - (2 319 946 głosów)
PSL - (1 578 523 głosy)
Konfederacja - (1 256 953 głosy)
Oddano 18 470 710 ważnych głosów.
A jak uważasz, że jak ktoś głosuje za PO czy PiS i jest ich fanem, to masz z deklem poważny problem, bo Polska to kraj, gdzie od dekad głosuje się za tym, kogo nienawidzisz najmniej.
Uważam że opierasz swoje opinie na danych wyciągniętych z dupy.
To co piszesz skończyłoby się jak partia Gwiazdowskiego 74 013 głosów
Tak ci się tylko wydaje
Liczą się oddane głosy, a wygląda to tak:
PiS - (8 051 935 głosów)
KO - (5 060 355 głosów)
SLD - (2 319 946 głosów)
PSL - (1 578 523 głosy)
Konfederacja - (1 256 953 głosy)
Oddano 18 470 710 ważnych głosów.
Uważam że opierasz swoje opinie na danych wyciągniętych z dupy.
To co piszesz skończyłoby się jak partia Gwiazdowskiego 74 013 głosów
Rozwinę. 18mln zagłosowało. 5mln z pierwszego cytatu, fanatycznych głosujących za swoimi, czyli 1,5mln za PiS, 1,5mln za PO, 0,75mln za SLD, 0,75mln za PSL, 0,5mln fanatyków z Antifa/ONR za swoimi politycznymi mocodawcami. Zostaje ~13,5 mln. I tu masz 6,5mln głosów na PiS, aby tylko kurwy z PO/SLD nie wygrały, do tego 3,5mln głosów, aby kurwy z PiS nie wygrał, do tego kolejne 1,5mln aby PiS nie wygrał, czyli 11,5mln głosów aby twoi polityczni "wrogowie" nie dorwali się do koryta. Dodaj ze 3/4 tych co nie głosują wcale i tych co jeszcze nie mogą. No jak nic w chuj milionów ludzi mających wyjebane praktycznie na wszystkich, bo głosując za kimś wcale go nie popierają, wybrali tego, kogo nienawidzą najmniej.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów