📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
No, dla mnie pacyfikacja oznacza zabicie a tutaj to bardziej rozpędzanie mudżinów walczących o banana
W Jackassie 2 była pokazana podobna broń która wyrzuca takie gumowe kulki no i oczywiście musieli to przetestować na sobie
W Jackassie 2 była pokazana podobna broń która wyrzuca takie gumowe kulki no i oczywiście musieli to przetestować na sobie
Się pierdolą jakimis gumowymi kulkami.. Wrzucic tam garsc granatow odłamkowych i podatnicy beda zadowoleni
HondaH22,
Pacyfikacja (od łac. pax = pokój, pacificatio) – dosłownie "uspokojenie".
1. Tłumienie – przemocą bądź innymi środkami przymusu bezpośredniego – manifestacji, powstania, buntu itp.
2. Użycie sił zbrojnych (wojska, żandarmerii, policji) w celu stłumienia niepokojów i przejawów niezadowolenia bądź oporu wobec władzy.
3. Ekspedycja karna okupanta na określonym terytorium, której celem jest masakra ludności cywilnej; stosowana na szeroką skalę na ziemiach polskich przez okupanta niemieckiego w latach 1939-1945. Pacyfikacje przeprowadzały najczęściej oddziały żandarmerii wojskowej, policji i SS, czasami również Wehrmachtu.
Pacyfikacja (od łac. pax = pokój, pacificatio) – dosłownie "uspokojenie".
1. Tłumienie – przemocą bądź innymi środkami przymusu bezpośredniego – manifestacji, powstania, buntu itp.
2. Użycie sił zbrojnych (wojska, żandarmerii, policji) w celu stłumienia niepokojów i przejawów niezadowolenia bądź oporu wobec władzy.
3. Ekspedycja karna okupanta na określonym terytorium, której celem jest masakra ludności cywilnej; stosowana na szeroką skalę na ziemiach polskich przez okupanta niemieckiego w latach 1939-1945. Pacyfikacje przeprowadzały najczęściej oddziały żandarmerii wojskowej, policji i SS, czasami również Wehrmachtu.
Sceny jak z gimnazjalnej stołówki.
Kurwa znowu animal planet... Jakbym ZOO z małpami nigdy nie widział.
kosciej napisał/a:
trochę huku i spierdalają
cwaniaki jebane
Ty wpierdalasz takie granaty na sniadanie bohaterze kurwa
podoba mi się fragment: "nagle sytuacja przybiera potencjalnie śmiertelny obrót", a w tym momencie asfalt rzuca śmietnikiem... Ciekawe jak nazwą moment, gdy wyciągnie broń...
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów