Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Jaka małpa? przecież ten złodziej jest biały
A zachował się jak czarny. Czego kurwa nie rozumiesz?
Z drugiej strony miał do ojebania samochód z paczkami, to po 1 kartonik przylazł...
To zapierdalaj granicy bronić chojraku skoro byś oddał życie za cudzą paczkę
Miał ryzykować zdrowie i życie dla cudzej paczki bo ktoś kurwa klatki nie umiał w zoo domknąć?
Specjalnie się zalogowałem, żeby dać Panom piwo.
Nie. Chuj z paczką. Chodzi o zasady.
A panu podziękujemy
Miał ryzykować zdrowie i życie dla cudzej paczki bo ktoś kurwa klatki nie umiał w zoo domknąć?
Z drugiej strony z takim podejsciem to niedlugo beda Ci ciapaci macac kobiety na ulicach i okradac sklepy i nikt nic nie bedzie z tym robil
Nie. Chuj z paczką. Chodzi o zasady. Miał nie dać małpie satysfakcji. Przede wszystkim mógł się rozglądać, czy ktoś lub coś nie idzie. A na przyszłość powinien sam chodzić z kosą, klamką, siekierą czy czymś takim, jak żyje między małpami i przede wszystkim powinien nie tylko być gotów ale chcieć czy nawet pragnąć takich narzędzi użyć na odpowiednim stworzeniu!
Poza tym gdy zobaczył małpę miał głosik jak zalękniona i zaskoczona panienka. Dla takich tchórzy / idiotów nie może być litości, bo hańbią naszą rasę swoim zjebanym postępowaniem. Trzeba ich piłować aż się nauczą być twardzi - jak w wojsku.
Tak powinna wyglądać godzina wychowawcza w naszych szkołach... od gdzieś tak 4 klasy:
Weź dzieciaku odrób lekcje i wracaj do szkoły
Nie. Chuj z paczką. Chodzi o zasady. Miał nie dać małpie satysfakcji. Przede wszystkim mógł się rozglądać, czy ktoś lub coś nie idzie. A na przyszłość powinien sam chodzić z kosą, klamką, siekierą czy czymś takim, jak żyje między małpami i przede wszystkim powinien nie tylko być gotów ale chcieć czy nawet pragnąć takich narzędzi użyć na odpowiednim stworzeniu!
Poza tym gdy zobaczył małpę miał głosik jak zalękniona i zaskoczona panienka. Dla takich tchórzy / idiotów nie może być litości, bo hańbią naszą rasę swoim zjebanym postępowaniem. Trzeba ich piłować aż się nauczą być twardzi - jak w wojsku.
Tak powinna wyglądać godzina wychowawcza w naszych szkołach... od gdzieś tak 4 klasy:
Kiedyś może dorośniesz, usamodzielnisz się i zrewidujesz swoje naiwne podejście do życia.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów