Jakie są moje poglądy polityczne? Pierdolę wszystko co ma i miało związek z AWS, SLD, PSL, UPR oraz partią kobiet.W sumie pierwszy raz widzę kuriera który faktycznie czeka aż ktoś otworzy drzwi i odbierze paczkę
Miał ryzykować zdrowie i życie dla cudzej paczki bo ktoś kurwa klatki nie umiał w zoo domknąć?
Nie. Chuj z paczką. Chodzi o zasady. Miał nie dać małpie satysfakcji. Przede wszystkim mógł się rozglądać, czy ktoś lub coś nie idzie. A na przyszłość powinien sam chodzić z kosą, klamką, siekierą czy czymś takim, jak żyje między małpami i przede wszystkim powinien nie tylko być gotów ale chcieć czy nawet pragnąć takich narzędzi użyć na odpowiednim stworzeniu!
Poza tym gdy zobaczył małpę miał głosik jak zalękniona i zaskoczona panienka. Dla takich tchórzy / idiotów nie może być litości, bo hańbią naszą rasę swoim zjebanym postępowaniem. Trzeba ich piłować aż się nauczą być twardzi - jak w wojsku.
Tak powinna wyglądać godzina wychowawcza w naszych szkołach... od gdzieś tak 4 klasy:
To zapierdalaj granicy bronić chojraku skoro byś oddał życie za cudzą paczkę
Kurwa jak ja nienawidzę białych tchórzy! Nie żal mi idioty. A małpa na dno.
Kurwa jak ja nienawidzę białych tchórzy! Nie żal mi idioty. A małpa na dno.