📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Flodzia słońce ty moje co jest z tobą? Okres masz? Same dobre materiały dzisiaj wrzucasz
P.S. Nie spierdol tego
P.S. Nie spierdol tego
Mieszał w tej paczce jakby mu sztuczne kutasy z AliExpress przysłali.
i tak się powinien zachować nasz komendant.. nie byłoby dyskusji o dymisjii, a ty jak zgubisz nabój i dojdą, że to twój prawie do więzienia wsadzą..
Nie spodziewali się że w pomieszczeniu obok jest polski komendant z głośnikiem w kształcie granatnika.
Wiedzieli że paczka jest podejrzana a i tak ciekawość była silniejsza
Super saper.
Gupi Huj z tego saperka
No w końcu prawdziwy materiał z monitoringu z Komendy Głównej Policji, bo w necie same fejki.
Do czwartej może dojść po zamieszkach na granicy polsko - chińskiej.
Piątej raczej nie będzie, bo się z Hindusami dogadamy co do kontroli granic.
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów