Jaś i Małgosia przyjechali na wakacje do dziadka, no i rozmawiają:
- Jaś – Ale chce mi się ruchać, chodź się zabawimy !
- Małgosia – No dobra mi w sumie też to jak dziadek pójdzie spać i ktoś z nas powie hasło „Pączki” to się bzykamy.
Akurat był wieczór zjedli z dziadkiem kolacyjkę i się szykują do snu, wszyscy w jednym pokoju, łóżko piętrowe no i Jaś z Małgosią na górze a dziadek na dole. Chwila minęła i słychać jak dziadek piłuje.
-Jaś – pączki, pączki !!!
Małgosia się dała, Jaś ja w każdą dziurę jaką się dało zmęczeni w pizdu poszli spać. Po 3 godzinach przebudza się znów Jaś i budzi Małgosie
- Jaś – pączki, pączki !!!
Sytuacja się powtarza szybkie ruchanko i śpią dalej. Znów jakiś czas mija i Jaś budzi Małgosie:
- Dziadek – Kurwa nie róbcie tyle tych pączków bo mi lukier na ryj kapie !
Sorry za błędy !!! Tak więc bez głupich komentarzy plz
- Jaś – Ale chce mi się ruchać, chodź się zabawimy !
- Małgosia – No dobra mi w sumie też to jak dziadek pójdzie spać i ktoś z nas powie hasło „Pączki” to się bzykamy.
Akurat był wieczór zjedli z dziadkiem kolacyjkę i się szykują do snu, wszyscy w jednym pokoju, łóżko piętrowe no i Jaś z Małgosią na górze a dziadek na dole. Chwila minęła i słychać jak dziadek piłuje.
-Jaś – pączki, pączki !!!
Małgosia się dała, Jaś ja w każdą dziurę jaką się dało zmęczeni w pizdu poszli spać. Po 3 godzinach przebudza się znów Jaś i budzi Małgosie
Sytuacja się powtarza szybkie ruchanko i śpią dalej. Znów jakiś czas mija i Jaś budzi Małgosie:
- Dziadek – Kurwa nie róbcie tyle tych pączków bo mi lukier na ryj kapie !
Sorry za błędy !!! Tak więc bez głupich komentarzy plz
Wpis zawiera treści oznaczone jako przeznaczone dla dorosłych, kontrowersyjne lub niezweryfikowane
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis
Kliknij tutaj aby wyświetlić wpis