📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
Oni w tej Rosji to powinni na placu czerwonym ładzie jakiś kurwa porządny pomnik postawić! To ich największy bohater uliczny.
Trzeba być ładnie pierdolniętym,żeby w takich warunkach tak zapierdalać. Ludziom którzy w takich warunkach stwarzają zagrożenie w ruchu drogowym powinno być odbierane prawo jazdy dożywotnio, to potencjalni masowi mordercy, o wiele gorsi od najebanych bo świadomi prędkości i warunków. I nie mówcie mi że quattro, syncro, 4x4 czy inny napęd gwarantuje przy takich prędkościach pewność jazdy i manewrów...na lód czasami nawet kolce nie pomogą.
To przyłożenie w samochód obok już było perfidne Mógł go zostawić..
Bóg zesłał mnie na Ziemię, żebym wkurwiał ludzi
0:28, jakie delikatne ale typowe ruskie ,,bliać"
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów