18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (3) Soft (1) Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 17:39
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 0:14
Pagani Huayra
o................9 • 2012-05-02, 12:34

można przewinąć do 2'57
Zgłoś
pakicito 2012-05-02, 18:09
Cytat:

Ładnie idzie, ale wnętrze badziew i odpust. Za te pieniądze mogliby zrobić coś eleganckiego i z klasą, a nie jarmark.

większość tych samochodów przejeżdża tylko 1000 km a potem stoją i gniją w garażu jakiegoś bogatego szejka, więc nie muszą być mega wypas eleganckie; liczy się cena - jest drogie - trzeba kupić
Zgłoś
nanab 2012-05-02, 19:02
pakicito napisał/a:

większość tych samochodów przejeżdża tylko 1000 km a potem stoją i gniją w garażu jakiegoś bogatego szejka, więc nie muszą być mega wypas eleganckie; liczy się cena - jest drogie - trzeba kupić

Dobra, kupię trabanta, dorobię tórbospojler i wystawię za cenę 93383957973495zł to ci idioci będą się o niego zabijać?
Zgłoś
johnny boy 2012-05-02, 19:57
auto bardzo fajne i ciekawy dzwiek silnika,ale komentarz Clarksona jak zwykle mnie zabił
Zgłoś
d................i 2012-05-02, 21:02 1
to odrzutowiec a nie samochód, miałem okazje jechać i każdemu kto ma okazje bardzo polecam, fantastyczny samochód.
Zgłoś
Krucz3k 2012-05-02, 21:25
auto za pare ładnych baniek a film kręcony butelką po piwie...
Zgłoś
Max Ibuprom 2012-05-02, 21:40
W sódku faktycznie odpust że aż dziw O.o Ale dźwięk i asymetrycznie działające skrzydął w zależności czy zakręt jest lewy czy porawy mnie rozjebały :o

A i tak wolałm bym gtr z mdami na 1000km + który tu ta hujare rozpeirdolił, a jeszcze na dom by zostało...

oczywiście r34
Zgłoś
Kapral Poproszek 2012-05-02, 21:43
Automat eh wiem, że połowa znawców aut powie, że inaczej być nie może przy takiej mocy, ale auto bez manuala to jak szturchanie kobiety drewnianą laską, która się podpiera stary człowiek. Niby trzecia noga, a to nie to samo. Tak po prawdzie jak mi nie będzie stawał, to też sobie kupie takie.
Zgłoś
kolejny 2012-05-02, 22:06
@upKapral Poproszek,
obawiam się, że nie wymienisz swojego lanosa na Huayra
No i teraz przez blisko 10 lat pewnie znowu Pagani będzie wydawać jeden model z różnym przyrostkami a to c, c12 albo f czy r albo może nawet hujara huj 3xgt with 4xturbo, no cóż nie jest to bogata marka i nie robi lanosów
Zgłoś
Max Ibuprom 2012-05-02, 22:16
Kapral a jeździłeś porządnym, sportowym automatem że tak mówisz? Szybka skrzynia złopatkami daje ogromny fun, a po za tym do tego auta manual nie pasuje...
Zgłoś
d................i 2012-05-02, 23:03
marcinsud napisał/a:

Ładnie idzie, ale wnętrze badziew i odpust. Za te pieniądze mogliby zrobić coś eleganckiego i z klasą, a nie jarmark.

Badziew? człowieku to jest prawdziwe drewno i materiały których nie znajdziesz w samochodach za mniej niż 0,5 miliona, ogarnij się trochę widzę że coraz mniej na świecie ludzi którzy znają się na samochodach. Przepraszam na super-samochodach. Zresztą czego narzekasz i tak nie byłoby cię na niego stać nawet po 100 latach prac, a póki co masz załatwione zapierdalanie do 67 roku życia więc wypierdalaj do roboty i nie wal smutów w necie że ci się nie podoba wnętrze samochodu którego nigdy nie będziesz miał, a wnętrze jest zajebiste idioto i wzorowane na odrzutowcach (przypatrz się na przełączniki.
Zgłoś
Booooyakasha 2012-05-02, 23:56 1
marcinsud napisał/a:

ale z ciebie kozomłot, " za te pieniądze " to wnętrze robią Ci jakie chcesz, koleś chciał "jarmark" to ma jarmark
Zgłoś
oskiboski 2012-05-03, 1:42
marcinsud napisał/a:

Żeby mieć choć namiastkę takiego "jrmarku" w swoim aucie robiłbyś laskę kolesiowi przez okrągły rok jak nie dłużej
Zgłoś
M................n 2012-05-03, 12:11
Zajebiście mądrym pomysłem było wjebanie połowy wnętrz w chrom. Zajebie ci odblask po oczach w zakręcie i dobranoc.
Zgłoś
mcmt 2012-05-03, 12:17 1
Booooyakasha napisał/a:

ale z ciebie kozomłot, " za te pieniądze " to wnętrze robią Ci jakie chcesz, koleś chciał "jarmark" to ma jarmark

Ale faktem jest, że zamówił wnętrze jak dla cygana

4.8L V8
BMW Klub Polska member
Zgłoś
nanab 2012-05-03, 13:19 1
wlatca852 napisał/a:

Badziew? człowieku to jest prawdziwe drewno i materiały których nie znajdziesz w samochodach za mniej niż 0,5 miliona,

Pełno jakiegoś plastikowego chromu, światełek, oczojebnych świecidełek-wygląda zupełnie jak zabawka z tesco za 19,99zł
Zgłoś
Przejdź to ostatniego posta w temacie  
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów