📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
24 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Moglbym dosiasc takie zepsute Pagani. Nie przeszkadzalo by mi, jakby jakis czarnecki albo ciapaty z rana przy odpalaniu na pych dostal dawke zdrowych wyziewow z tych 4 grubych rur !
ProHORSE napisał/a:
Za to, że pomogli nie będzie piwa i chuj!
Jakby nie pomogli to nie byłoby na pycha
koliberk napisał/a:
Moglbym dosiasc takie zepsute Pagani. Nie przeszkadzalo by mi, jakby jakis czarnecki albo ciapaty z rana przy odpalaniu na pych dostal dawke zdrowych wyziewow z tych 4 grubych rur !
A ja bym sobie naprawił zamiast katować silnik bez smarowania tylko po to, by ogłuszyć ciapatych.
all up
Nic nie dostalibyście i nic nie zrobilibyście.
Nic nie dostalibyście i nic nie zrobilibyście.
Jaranie się plastikowymi gówienkami na kołach to pedalstwo i chuj!
Kurwa :O gdzie zniknęła ta ruda z filmiku (lewa strona pagani w 0:27)
"Panie! Co to za auto, awaryjne, części drogie, ile to pali. Volkswagen Passat, B5 najlepiej. Panie, brat mo i jeździ, jeden dziewięć TeDeI. 17 lat ino mo, Niemiec po dzieci do szkoły jeździł. Tylko 200 000 przebiegu! Skóra i kierownica przetarte, ale to nic, ino lać"
żaden rozrusznik, bateria siadła, typowy i powszechny problem superaut
dzięki za info. już miałem go kupować, no ale skoro tak się sypie to zdecyduję się na seja w gazie. jak się zesra to przynajmniej sam będę mógł go rozepchać.
lois_hartos napisał/a:
żaden rozrusznik, bateria siadła, typowy i powszechny problem superaut
Jaka znowu bateria? w 0:01 słychać, że rozrusznik nie trybi
Szkoda, że rozrząd nie przeskoczył Wtedy dopiero byłaby zepsuta Zonda.
jako ze jestem ekspertem stwierdzam usterke.
akumulator jest ok, bo wyskakuje zespół sprzęgający, wiec elektromagnes jest ok. ale nie kreci? no nie kreci bo szczotki w rozruszniku sie skonczyly albo po prostu zawiesily.
akumulator jest ok, bo wyskakuje zespół sprzęgający, wiec elektromagnes jest ok. ale nie kreci? no nie kreci bo szczotki w rozruszniku sie skonczyly albo po prostu zawiesily.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów