Paintball w zwolnionym tempie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 20:49
Airsoft lepszy ? ciekawe w czym bo chyba nie w tym ze na akcje czekasz, zamiast grać. I skoro w mojej 2 letniej karierze spotkałem paru gości co się z farby wycierali jak Pan z 3:50 to jestem ciekaw jak to w asg wygląda gdzie nie ma farby. Klimatu też nie ma bo dźwięk strzelającej repliki cały psuje. Airosft tylko fajnie wygląda to jedyna przewaga nad paintem
@upup zależy co kto lubi. Jak ktoś chce się przebierać za żołnierza.... Dla mnie paint ma zacięcie w chu bardziej sportowe niż ASG. Dynamika speeda ponad wszystko ;] a terminatorzy się trafiają wszędzie. No i nic tak nie cieszy jak dostanie jebanym kasztanem w tył głowy >.<
@up u nas tam nigdy nie było kłótni na miejscówkach. Ekipy obu typów zawsze się szanowały pozdrawiam was groszki ;>
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
@up u nas tam nigdy nie było kłótni na miejscówkach. Ekipy obu typów zawsze się szanowały pozdrawiam was groszki ;>
Airsoft lepszy ? ciekawe w czym bo chyba nie w tym ze na akcje czekasz, zamiast grać. I skoro w mojej 2 letniej karierze spotkałem paru gości co się z farby wycierali jak Pan z 3:50 to jestem ciekaw jak to w asg wygląda gdzie nie ma farby. Klimatu też nie ma bo dźwięk strzelającej repliki cały psuje. Airosft tylko fajnie wygląda to jedyna przewaga nad paintem
Nie wszyscy Airsoftowcy po prostu idą postrzelać sobie do innych na strzelankach. Jest też coś takiego jak MIL-SIM (odsyłam do Google) lub zloty po 200-300 osób gdzie gra się według scenariusza, zadań itp. Ostatnio jest też wysyp LARPów a tam gracz dostaje własną role, osobowość więc nie mów mi że nie ma klimatu A co do terminatorów, na tego typu imprezach ich dużo nie ma, bo raczej się zjeżdżają ludzie którzy wiedzą co to jest FAIR PLAY
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów