Paintball w zwolnionym tempie
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:05
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 20:49
🔥
Są jeszcze dobrzy ludzie na tym świecie
- teraz popularne
T"Ę"pie? Bosz, co za tępak!
I tak nie wejdę na ten temat drugi raz więc co najwyżej możesz pocisnąć swojej matce:)
Strasznie mnie zaczynaja wkurwiac te filmiki w stylu "luzaków w fullcapach". Nieważne czy paintball, ken block zapierdalajacy driftem, motocross czy paintball. Wszystko jest kręcone wg jednego jebanego szablonu. Zwolnione tempo, zajebiscie jaskrawe kolory, jakas popierdolona pierdząca alternatywno-elektroniczna muzyka i przygłupy w raybanach popijający monster energy z wielkich puszek. Jezu jakie to pojebane
Pozerski filmik o pozerach- fajna sprawa, ale dla ludzi z nadmiarem gotówki.
nagrałbym swojego klocka spadającego do kibla w zwolnionym tępie i byłoby tak samo piękne jak to.
Paintball i speedball. Fajna zabawa. Ale filmik trochę przedobrzyli, cukierkowy taki, chociaż miło się go ogląda :]
Również proszę o nazwę piosenki...
"Nobody expect the spanish inquisition!!....."
heh a mój marker się kurzy od roku ;/
Właśnie przez takich ludzi filmy fabularne ciągle są kręcone kamerami, a nie aparatami, które wierniej oddają kolory.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów