📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
32 minuty temu
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
2024-11-10, 18:32
Ludzie to mają pomysły... i dobrze
super pomysł i ten pieprzyk...
OOO coś dla Modliszki. I jak tu nie nazywać ich "malarzami"
A są tutaj jacyś zapaleni malarze?? bo od dłuższego czasu noszę się z zamiarem kupna pędzla i wstąpienia w szeregi... tylko towarzyszy mi brak
Cytat:
A są tutaj jacyś zapaleni malarze?? bo od dłuższego czasu noszę się z zamiarem kupna pędzla i wstąpienia w szeregi... tylko towarzyszy mi brak
Szukaj for internetowych poswieconych paintballowi w polsce, google nie gryzie
Baalp napisał/a:
OOO coś dla Modliszki. I jak tu nie nazywać ich "malarzami"
przy okazji tworzymy a "Wy" ??
My rozsiewamy kompozyt, nie zostawiamy kolorwych śladów i nie robimy takiej komercji
Baalp napisał/a:
Szukaj for internetowych poswieconych paintballowi w polsce, google nie gryzie
Kolego nie ucz mnie do czego służą google, interesowało mnie czy ktoś z sadystów bawi się w paintball'a i dlatego pytam na tym forum, i w temacie poruszającym tą tematykę
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów