doigrał się : )
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 2:15
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 0:14
podstawowym błędem WWE było, kiedy zdecydowali się napisać zapaśnikom dialogi i dać im mikrofony, potem to już czysta parodia...
NA CHUJ!?
NA CHUJ!?
Widziałeś kiedyś galę UFC? Po twoim poście wnioskuję, że nie. Ja widziałem ich wiele, kilka wwe też i śmiało mogę stwierdzić, że wrestling to jakaś parodia. Kilku idiotycznie ubranych facetów się puka po głowie i wyrzuca z ringu na wcześniej przygotowane ławeczki, wyglądając przy tym jakby byli upośledzeni umysłowo.
Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale nie mogę ogarnąć jak komuś nie będącemu totalnym idiotą może się to podobać.
Gusta gustami, UFC ogląda się dla walk, a WWE dla śmiechu, ot i cała tajemnica
viktorx napisał/a:
Żeby rozumieć głębszą ideę i całe zaplecze wrestlingu trzeba mieć coś w głowie, bo byle dziecko tego nie ogarnie.
normalnie filozofia XXI wieku, trudniejsza do ogarnięcia niż myśli Nietzschego
gadacie GLUPOTY ! Wrestling nie jest udawany.Ha i teraz pojawią się komentarze ale głupie dziecko myśli że wrestling jest prawdziwy.Otóż tak Wrestling jest prawdziwy. Nie prawdziwe to jest to gówno co oglądacie w TV WWE czy jak się to zwie.To jest szajs i w 100 % udawany.Nie udawane są federacje typu CZW [combat zone wrestling] wpiszcie sobie na YT CZW extreme lub poczytajcie o tej federacji na necie.Mało kto za tą federacje i gada ze Wrestling jest udawany... Wrestling to jest sztuka walki i nie może być udawany.Udawane jest tylko to gówno które oglądacie w TV to jest po prostu show ! nie sport nie walka to Show dla publiczności wyreżyserowany dla widzów.Tyle
@up
Gówno się znasz, tak samo jak ta cała reszta. Obejrzałeś kompilacje akcji z CZW i myślisz, że jesteś pro? Wrestling nie jest udawany, a reżyserowany, a to, że w CZW są litry krwi nie zmienia faktu, że oni wiedzą co mają zaraz zrobić.
I tak pewnie nie znasz innej federacji ultraviolentowej. Zgiń.
@tfojastara
no, ale czemu ty mówisz jakby to był fakt? Faktem to nie jest, bo mnie dajmy na to za cholere nie interesuje boks jest dla mnie nudny, a wolę pooglądać wrestling niż mimo wszystko MMA (którym to też się interesuję) . Dla jednego jest nudne to, dla drugiego co innego... Daj jakąkolwiek opinie chcesz, ale nie pierdol, że nudzi to każdego.
Gówno się znasz, tak samo jak ta cała reszta. Obejrzałeś kompilacje akcji z CZW i myślisz, że jesteś pro? Wrestling nie jest udawany, a reżyserowany, a to, że w CZW są litry krwi nie zmienia faktu, że oni wiedzą co mają zaraz zrobić.
I tak pewnie nie znasz innej federacji ultraviolentowej. Zgiń.
@tfojastara
no, ale czemu ty mówisz jakby to był fakt? Faktem to nie jest, bo mnie dajmy na to za cholere nie interesuje boks jest dla mnie nudny, a wolę pooglądać wrestling niż mimo wszystko MMA (którym to też się interesuję) . Dla jednego jest nudne to, dla drugiego co innego... Daj jakąkolwiek opinie chcesz, ale nie pierdol, że nudzi to każdego.
Jarałem się wrestlingiem jak miałem 7 lat. Ale żeby być dorosłym i się tym kurwa emocjonować... .
Matuch90 napisał/a:
Jarałem się wrestlingiem jak miałem 7 lat. Ale żeby być dorosłym i się tym kurwa emocjonować... .
... to minie tobie jeszcze dobrych kilka lat?
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów