doigrał się : )
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:27
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 3:27
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów. Niestety sytaucja związana z niewystarczającą ilością reklam do pokrycia kosztów działania serwisu nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
Wesprzyj serwis poprzez Zrzutkę już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany
Od dawna zastanawia mnie czy jarający się wrestlingiem ludzie są tak tępi, że myślą że to jest "na prawdę", czy wiedzą, że jest reżyserowane i pomimo tego się tym jarają.
up@ Wiesz co to pamiętniki z wakacji?
tfojastara napisał/a:
Od dawna zastanawia mnie czy jarający się wrestlingiem ludzie są tak tępi, że myślą że to jest "na prawdę", czy wiedzą, że jest reżyserowane i pomimo tego się tym jarają.
co ty chłopcze piepszysz ?na WWE tygodniowo przychodzi kilkadziesiąt tysiecy widzów i miliony przed telewizorami . A walki typu MMA czy K1 ? nikt na nie nie chodzi i nikt tego nie ogląda . Bo wiesz że walka potrwa kilka sekund lub w ogóle nic się dziać nie bedzie. Będą się tarzać w ringu i to wszystko . A WWE ? mimo że udają w 80% to jest to bardziej ekscytujące , cały czas coś się dzieje . Pooglądaj sobie akcje Sin Cary czy Johna Morrisona. Dla takich akcji ludzie tam przychodzą . zresztą nie chce mi sie tobie tłumaczyć bo nie zrozumiesz tego
okar19 napisał/a:
co ty chłopcze piepszysz ?na WWE tygodniowo przychodzi kilkadziesiąt tysiecy widzów i miliony przed telewizorami . A walki typu MMA czy K1 ? nikt na nie nie chodzi i nikt tego nie ogląda . Bo wiesz że walka potrwa kilka sekund lub w ogóle nic się dziać nie bedzie. Będą się tarzać w ringu i to wszystko . A WWE ? mimo że udają w 80% to jest to bardziej ekscytujące , cały czas coś się dzieje . Pooglądaj sobie akcje Sin Cary czy Johna Morrisona. Dla takich akcji ludzie tam przychodzą . zresztą nie chce mi sie tobie tłumaczyć bo nie zrozumiesz tego
Widziałeś kiedyś galę UFC? Po twoim poście wnioskuję, że nie. Ja widziałem ich wiele, kilka wwe też i śmiało mogę stwierdzić, że wrestling to jakaś parodia. Kilku idiotycznie ubranych facetów się puka po głowie i wyrzuca z ringu na wcześniej przygotowane ławeczki, wyglądając przy tym jakby byli upośledzeni umysłowo.
Wiem, że o gustach się nie dyskutuje, ale nie mogę ogarnąć jak komuś nie będącemu totalnym idiotą może się to podobać.
@xiontZ - uwierzyli w to co im napisali w Biblii napruci winem i różnymi ziołami starsi panowie 2000 lat temu to uwierzą i w to
Nie zesrajcie się z tymi swoimi fejkami. Każdy wie co to jest, i na czym to polega, a jaracie się jakbyście to dopiero co odkryli.
Dla was jednak to oglądają tylko głupi amerykanie, prawda? No nie. WWE ma fanów na całym świecie, gala WWE odbyła się 11 listopada w Gdańsku, Ergo Arenie i przyszło tam ponad 10.000 osób, a duża część po prostu nie przyjechała.
Fani wrestlingu dzielą się na dwie grupy:
- Rzeczywistych debili, którzy myślą, że to jest naprawdę.
- Prawdziwych fanów, którzy na to patrzą zupełnie z innej strony.
Wy jesteście tylko hejterami, którzy potrafią tylko powiedzieć, że to jest udawane i nic więcej nie wiecie na ten temat. Oglądam i MMA i Wrestling, oba mnie ekscytują, ale wrestling o wiele bardziej. Nikt wam nie mówi, że akcje powyżej są prawdziwe, że są super realne. Wy jednak będziecie powtarzać swoje.
Oglądam ten "bezsens" od sześciu chyba już lat, a wy próbujecie mnie swoimi tezami przekonać jakie to udawane nie jest... Próbujcie dalej.
Dla was jednak to oglądają tylko głupi amerykanie, prawda? No nie. WWE ma fanów na całym świecie, gala WWE odbyła się 11 listopada w Gdańsku, Ergo Arenie i przyszło tam ponad 10.000 osób, a duża część po prostu nie przyjechała.
Fani wrestlingu dzielą się na dwie grupy:
- Rzeczywistych debili, którzy myślą, że to jest naprawdę.
- Prawdziwych fanów, którzy na to patrzą zupełnie z innej strony.
Wy jesteście tylko hejterami, którzy potrafią tylko powiedzieć, że to jest udawane i nic więcej nie wiecie na ten temat. Oglądam i MMA i Wrestling, oba mnie ekscytują, ale wrestling o wiele bardziej. Nikt wam nie mówi, że akcje powyżej są prawdziwe, że są super realne. Wy jednak będziecie powtarzać swoje.
Oglądam ten "bezsens" od sześciu chyba już lat, a wy próbujecie mnie swoimi tezami przekonać jakie to udawane nie jest... Próbujcie dalej.
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów