I jak tu z takimi nie walczyć?Zwycięstwo gwarantowane!
📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 18:08
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 5:23
🔥
Spowodowała kolizję i uciekała
- teraz popularne
o ja was... znam rozwiązanie ich problemu kula w tył głowy z bliskiej odległości :0
- Tato! Tato! Pokaż jak biegają słoniki...
- Daj spokój synku, wystarczy.
- Tato... Ale ja baaardzo prosze...
- No dobrze synku. Pluton! Maski włóż! I jeszcze jedno okrążenie!
- Daj spokój synku, wystarczy.
- Tato... Ale ja baaardzo prosze...
- No dobrze synku. Pluton! Maski włóż! I jeszcze jedno okrążenie!
To sie kurwa w wojsku nazywa zaprawa - byc moze w kazdym inna ale chuj. Dzieki temu przecietny wojak porusza dupe codziennie a nie hoduje jakis jebany bebzon
ps: kto byl w woju ten wie ...
Kaliber 44 - "Może tak może nie"
ps: kto byl w woju ten wie ...
to nie wojsko tylko policja afgańska byłem 2 razy tam i tez im robiliśmy takie ćwiczenia masakra ale i tak nikt nie bedzie kucał cały dzień jak oni to potrafią a na dodatek sikają na kucaka a kutacha wycieraja kamieniem albo piskiem nacieraja
cron napisał/a:
... albo piskiem nacieraja
jakiś pisk w kremie czy jak to?
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów