📌
Wojna na Ukrainie
- ostatnia aktualizacja:
Dzisiaj 14:44
📌
Konflikt izrealsko-arabski
- ostatnia aktualizacja:
Wczoraj 22:22
Zrzutka na serwery i rozwój serwisu
Witaj użytkowniku sadistic.pl,Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.
Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).
już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
Fajny filmik, piwo leci.
mieszko2000 napisał/a:
HAHA po wypocinach waszszych widać że portale wam sie pomyliły to nie kucykowe forum haha chomika żałóją
Serio kurwa, serio?
Sin_69 napisał/a:
nie rozumiem was.....ja wiem, że nie sra tu jamnik na dywan i nie ma tu misia pandy czy innego chujostwa....
ale !!!!!!
i własnie takie filmiki tu powinny się znajdować!!!!!!!!
Nom, już widzę twoją(specjalnie z małej litery) reakcję na propozycję wpierdolenia przez jakieś ośmio-nożne chujstwo Twojego chomika/mysz/psa/wieloryba/kurwa molocha.
Bardzo pozytywny filmik. Rzeczywiście części komentujących portale się pomyliły, pająki są zajebiste, a chomiki (przynajmniej niektóre) martwe.
Autor filmu jest idiotą, mówię to całkiem serio.
Ptaszników nie karmi się kręcowcami to raz. Po drugie chomik na 100%
był pryskany jakimś gównem w zoologicznym. Po trzecie nie karmisz już pierwszy
raz kręgowcami więc radzę poczytać o hiperkalcemii oraz jej wpływie na ptaszniki.
Moim skromnym zdaniem pajączek nie pożyje za długo u takiego inteligenta.
No ale tak to jest jak się kupuje ptasznika dla szpanu nie mając odpowiedniej wiedzy.
Ptaszników nie karmi się kręcowcami to raz. Po drugie chomik na 100%
był pryskany jakimś gównem w zoologicznym. Po trzecie nie karmisz już pierwszy
raz kręgowcami więc radzę poczytać o hiperkalcemii oraz jej wpływie na ptaszniki.
Moim skromnym zdaniem pajączek nie pożyje za długo u takiego inteligenta.
No ale tak to jest jak się kupuje ptasznika dla szpanu nie mając odpowiedniej wiedzy.
Starą tam wpakuj, ale tak serio kupowanie niebezpiecznych zwierząt egzotycznych w pojedynczych sztukach (co innego jak ktoś ma hodowlę) jest leczeniem własnych kompleksów Autor musiał mieć/ma w chuj trudne dzieciństwo skoro kupił sobie chujomujowego pająka A na dzielni pewnie skorpion na niego wołają (pozdro Lech Roch Pawlak)
ta strona nie nazywa się sadistic bez powodu, spierdalajcie na milanosa dla śmiesznych filmików, miękkie panienki
kur... człowieku hodowałem ptaszniki przez 6 lat od brachypelm po stromatopelmy i wiem że jesteś jakimś zakompleksionym sadystą by dawać geniculacie tak dużego ssaka ona jest słabo jadowita to zwierze męczyło się całkiem długo pewnie jeszcze żyło z 30 minut wiem bo moja geniculata zabijała karaczany madagaskarskie i wiła się z nimi z 10 minut a przecież jad pająków właśnie jest nastawiony na zabijanie innych owadów ,ssaki bywają w ich diecie stosunkowo rzadko w naturze , tu ty jako właściciel wybierasz co pająk zjada, chomik mógł zranić ,zabić pająka zresztą są doniesienie o wypadaniu zębów i chorobach pająków karmionych zbyt często ssakami ,więc raczej guzik wiesz o hodowli tych zwierząt i wyrabiasz chu... opinię pozostały hodowcą. Mam nadzieję że kiedyś sięgniesz po bardziej jadowite zwierzęta może taką haplopelmę , albo maculate i że takowa Cię upierdoli to poczujesz w proporcji co czuło to zwierzę ,od taka Karma
Co za idiota, japierdole.
ideas@rebulletprof napisał/a:
Mam nadzieję że kiedyś sięgniesz po bardziej jadowite zwierzęta może taką haplopelmę , albo maculate i że takowa Cię upierdoli to poczujesz w proporcji co czuło to zwierzę ,od taka Karma
Nie no jak weźmie, mama mu nie pozwoli bardziej jadowitego w domu trzymać
@Up
Hiperkalcemia występuje przy długotrwałym karmieniu pająków kręgowcami, od czasu do czasu nie jest to szkodliwe więc nie histeryzuj. Chomik pryskany? Czym kurwa niby? Nie spotkałem się jeszcze z tym żeby zwierzaki były czymkolwiek pryskane, a kilku znajomych w różnych zoologach mam
Hiperkalcemia występuje przy długotrwałym karmieniu pająków kręgowcami, od czasu do czasu nie jest to szkodliwe więc nie histeryzuj. Chomik pryskany? Czym kurwa niby? Nie spotkałem się jeszcze z tym żeby zwierzaki były czymkolwiek pryskane, a kilku znajomych w różnych zoologach mam
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych
materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony
oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:
Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów