18+
Ta strona może zawierać treści nieodpowiednie dla osób niepełnoletnich.
Zapamiętaj mój wybór i zastosuj na pozostałych stronach
Strona wykorzystuje mechanizm ciasteczek - małych plików zapisywanych w przeglądarce internetowej - w celu identyfikacji użytkownika. Więcej o ciasteczkach dowiesz się tutaj.
Obsługa sesji użytkownika / odtwarzanie filmów:

Zabezpiecznie Google ReCaptcha przed botami:

Zanonimizowane statystyki odwiedzin strony Google Analytics:
Brak zgody
Dostarczanie i prezentowanie treści reklamowych:
Reklamy w witrynie dostarczane są przez podmiot zewnętrzny.
Kliknij ikonkę znajdującą się w lewm dolnym rogu na końcu tej strony aby otworzyć widget ustawień reklam.
Jeżeli w tym miejscu nie wyświetił się widget ustawień ciasteczek i prywatności wyłącz wszystkie skrypty blokujące elementy na stronie, na przykład AdBlocka lub kliknij ikonkę lwa w przeglądarce Brave i wyłącz tarcze
Główna Poczekalnia (7) Soft Dodaj Obrazki Dowcipy Popularne Losowe Forum Szukaj Ranking
Wesprzyj nas Zarejestruj się Zaloguj się
📌 Wojna na Ukrainie Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Dzisiaj 5:54
📌 Konflikt izrealsko-arabski Tylko dla osób pełnoletnich - ostatnia aktualizacja: Wczoraj 22:22
Pająk i mysz
koc • 2013-05-25, 12:25
Krowia mysz i niewidzialny Pająk.
Jakby co to nie ja nie mój pająk ani mysz.

Zgłoś

Zrzutka na serwery i rozwój serwisu

Witaj użytkowniku sadistic.pl,

Od czasu naszej pierwszej zrzutki minęło już ponad 7 miesięcy i środki, które na niej pozyskaliśmy wykorzystaliśmy na wymianę i utrzymanie serwerów.
Niestety sytaucja związana z brakiem reklam nie uległa poprawie i w tej chwili możemy się utrzymać przy życiu wyłącznie z wpłat użytkowników.

Zachęcamy zatem do wparcia nas w postaci zrzutki - jednorazowo lub cyklicznie. Zarejestrowani użytkownicy strony mogą również wsprzeć nas kupując usługę Premium (więcej informacji).

już wpłaciłem / nie jestem zainteresowany Link do Zrzutki
castagir 2013-05-27, 21:56 2
AutoPlecak napisał/a:

Wkurwia mnie już to pierdolenie w stylu "żeby mu ten pająk spierdolił z terrarium" albo "jakby głowę wsadził do środka to by się obsrał". Kurwa mać, o co chodzi? Jakoś nikt z was nie płacze jak np. w Afryce gepard zabija gazele czy inne zebry bądź chuj wie co. A jak ktoś da pająkowi mysz na obiad to kurwa w każdym obrońca zwierząt się załącza. Zluzujcie poślady.

Tylko, ze debilu ta sytuacja, ktora tu wlasnie opisales dzieje sie w naturze. Antylopa nie jest zamknieta w klatce z gepardem, tylko jest na otwartej przestrzeni gdzie ma szanse spierdolic. Jesli poluje na zebry czy cos to tez nie na jedna a rzuca sie na cale stado i w tym motlochu ta zebra ma rowniez szanse na przezycie, bo moze stopic sie z tlumem, albo drapieznik moze zostac ztratowany.
Proste ze jak zamkniesz drapieznika i ofiare w zamknietej przestrzeni to ta nie ma szans na przezycie. O to chodzi "tym wyzej", a Ty jestes tylko tepym jebanym ignorantem.

Mnie nie ruszaja rozrywane ciala, obcinanie glow, grzebanie w zwlokach itp, ale nie trawie tego jak ktos sie zneca nad zwierzetami i usmierca je dla zabawy. Ciapaci, zydi i zwierzeta to nie to samo. Te ostatnie w przeciwienstwie do reszty zasluguja na zycie.
Zgłoś
AutoPlecak 2013-05-27, 23:21
castagir napisał/a:

Tylko, ze debilu ta sytuacja, ktora tu wlasnie opisales dzieje sie w naturze. Antylopa nie jest zamknieta w klatce z gepardem, tylko jest na otwartej przestrzeni gdzie ma szanse spierdolic. Jesli poluje na zebry czy cos to tez nie na jedna a rzuca sie na cale stado i w tym motlochu ta zebra ma rowniez szanse na przezycie, bo moze stopic sie z tlumem, albo drapieznik moze zostac ztratowany.
Proste ze jak zamkniesz drapieznika i ofiare w zamknietej przestrzeni to ta nie ma szans na przezycie. O to chodzi "tym wyzej", a Ty jestes tylko tepym jebanym ignorantem.

Mnie nie ruszaja rozrywane ciala, obcinanie glow, grzebanie w zwlokach itp, ale nie trawie tego jak ktos sie zneca nad zwierzetami i usmierca je dla zabawy. Ciapaci, zydi i zwierzeta to nie to samo. Te ostatnie w przeciwienstwie do reszty zasluguja na zycie.

A czy ty na serio myślisz, że w naturze taka myszka miała by szansę spierdolić przed ptasznikiem? Poza tym podałem tylko przykład zabicia przez geparda. Tak się składa, że są przypadki "w naturze" gdzie ofiara nie ma najmniejszych szans na przeżycie i umiera dużo wolniej i boleśniej niż ta myszka.

Poza tym widzę, że kolejny twardziel rośnie. Z chęcią zobaczyłbym jak odcinają łeb twojej matce/dziewczynie/córce i przekonalibyśmy się czy by cię to nie ruszyło. A sorry, wtedy by pewnie najważniejsze było, żeby myszka nie ucierpiała za bardzo.
Zgłoś
dagins 2013-05-27, 23:23
@castagir
A wiesz, skąd się bierze mięso w sklepach? Myślisz, że te wszystkie świnie, krowy i kurczaki mają szansę ,,spierdolić"?
Zgłoś
~super!or~ 2013-05-27, 23:32
To nie mysz... To jest SZCZUR.
Zgłoś
S................e 2013-05-28, 0:41
..ale piehtołneła..
Zgłoś
R................s 2013-05-28, 10:08
sono napisał/a:

Co to znaczy nafutrowany?

nafutrowany = naszurany = nafetowany = nakoksowany = naćpany itd...
Zgłoś
z3r0c00l1337 2013-05-28, 12:02
Jakim trzeba byc smutnym skurwysynem, zeby sie takim czyms rajcować ?????
Zgłoś
Krajowa Rada Radiofonii i Telewizji zobligowała nas do oznaczania kategorii wiekowych materiałów wideo wgranych na nasze serwery. W związku z tym, zgodnie ze specyfikacją z tej strony oznaczyliśmy wszystkie materiały jako dozwolone od lat 16 lub 18.

Jeśli chcesz wyłączyć to oznaczenie zaznacz poniższą zgodę:

Oświadczam iż jestem osobą pełnoletnią i wyrażam zgodę na nie oznaczanie poszczególnych materiałów symbolami kategorii wiekowych na odtwarzaczu filmów
Funkcja pobierania filmów jest dostępna w opcji Premium
Usługa Premium wspiera nasz serwis oraz daje dodatkowe benefity m.in.:
- całkowite wyłączenie reklam
- możliwość pobierania filmów z poziomu odtwarzacza
- możliwość pokolorowania nazwy użytkownika
... i wiele innnych!
Zostań użytkownikiem Premium już od 4,17 PLN miesięcznie* * przy zakupie konta Premium na rok. 6,50 PLN przy zakupie na jeden miesiąc.
* wymaga posiadania zarejestrowanego konta w serwisie
 Nie dziękuję, może innym razem